Acasă Stiri Unirea Ungureni a făcut pasul către Liga a IV-a

Unirea Ungureni a făcut pasul către Liga a IV-a

unirea_ungureni_echipaSeria Nord din Onoare a fost foarte disputată, Unirea Ungureni ducând o luptă aprigă cu AS Doicești. Dacă Gloria Gaz Metan Finta (Onoare Sud) și Știința Odobești (Onoare Vest) erau promovate de etape bune, Unirea Ungureni a trebuit să aștepte penultima etapă pentru a fi sigură de promovarea în primul eșalon dâmbovițean. Cele două echipe au mers cap la cap în returul campionatului, punctul decisiv care a asigurat rămânerea pe primul loc al clasamentului a fost obținut în etapa a 28-a, când Unirea Ungureni a remizat cu AS Doicești, golul egalării venind în minutul 90+1.

Penultima etapă a consemnat și prezența matematică în Liga a IV-a a echipei din Ungureni, învingătoare la Raciu, în timp ce Doicești a pierdut la Șuta Seacă.

„Am meritat să promovăm în Liga a IV-a, noi fiind echipa mai constantă pe parcursul acestui campionat. Lupta cu Doicești a fost frumoasă, dar noi am fost mai buni decât ei. Să nu uităm că i-am învins la ei, iar acasă am obținut un rezultat de egalitate. Dacă erau mai buni decât noi, ne băteau în meci direct. Un sprijin important l-am avut de la suporterii noștri, în meciul cu Doiceștiul având peste 800 de spectatori la meci, un record pentru Onoare. Suntem fericiți că am reușit promovarea, acesta fiind obiectivul nostru înainte de începerea campionatului”, ne-a transmis finanțatorul Ciprian Honciu.

„Vrem să facem o figură frumoasă în Liga a IV-a”

Echipa din Ungureni a reușit promovarea în Liga a IV-a la al patrulea sezon din scurta sa existență, Unirea fiind înființată în 2009. Și anul trecut echipa din Ungureni s-a aflat în lupta pentru promovare, pierzând prima poziție după o luptă aprigă cu formația din Viișoara. Ciprian Honciu a mai spus că Unirea vrea să facă o figură frumoasă în Liga a IV-a. Dacă primul sezon este de „încălzire”, obiectivul fiind o clasarea în jurul locului 10, Ungureni va avea apoi ca obiectiv o poziționare în primele cinci din serie (sezonul 2016/2017).

„Vrem să facem o figură frumoasă în Liga a IV-a și nu să fim pasageri în primul eșalon dâmbovițean. În primul an o să ne obișnuim cu rigorile Ligii a IV-a, dorind să ne clasăm în primele 10 echipe. În sezonul al doilea vrem o clasare în primele cinci. Echipa va fi schimbată din temelii, urmând să fie întărită cu mai mulți jucători de valoare, pentru a ne prezenta cât mai bine în campionat. Din lotul echipei vor face parte și jucători localnici, care au dus greul în campionat, dar și fotbaliști importanți din Liga a IV-a, pe care îi vom transfera în această vară”, a completat Ciprian Honciu.

Lotul echipei

Antrenorul Ciprian Honciu a avut la dispoziție un lot care i-a cuprins pe Ionuț Dorobanțu și Ionuț Mihai (portari), Mihai Ciufu, Petre Honciu, Eugen Oană, Robert Oprescu, Alin Matei (fundași), Valentin Iliescu, Cristian Pîrvu, Liviu Alexandru, Vlad Georgescu, Ciprian Honciu, Gabriel Militaru (mijlocași), Gabriel Cernea, Marius Neaga, Ionuț Păun, și Petrică Vintilă (atacanți).

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...