AcasăStiriUn fotbalist de la Olimpicii Ulmi a sarit sa loveasca echipa de...

Un fotbalist de la Olimpicii Ulmi a sarit sa loveasca echipa de la fotbaljudetean.info! „Te bat rau, daca te prind in oras!”

Echipa de la fotbaljudetean.info a primit aprecieri favorabile pentru munca depusa in fiecare wekeend, echipa noastra de filmare prezentand rezumate si partide integrale de la majoritatea derbyurilor din judet, indiferent de nivel. Sunt si persoane nemultumite de activitatea noastra, ca sa nu spunem altfel, care ne injura pe unde ne prinde. Unul dintre acestia este Adrian Herastrau, un fotbalist de la Olimpicii Ulmi, echipa din Liga a 4-a, grupare finantata de Consilul Local Ulmi. Sambata, la meciul de la Pucioasa, fotbalistul legitimat la echipa din Ulmi a sarit la bataie, subsemnatul fiind la un pas sa fie lovit de Herastrau.

„Bai, milogule, si aici ai venit, ma?! Te bat rau, daca te prind in oras!”

Jucatorului legitimat la Ulmi nu ii convine, ca sa nu spunem altfel, de munca depusa de noi, adresandu-mi injurii pe unde ma prinde. Cred ca este a 5-a oara de cand respectivul ma injura si ma calomniaza. Sambata, a intrecut insa masura. Herastrau m-a luat in primire de cand ne-a vazut la stadion: „Bai milogule, si aici ai venit, ma?!”. I-am raspuns ca nu este treba lui unde filmam, si mai ales, ca nu il deranjam cu nimic. Raspunsul lui a fost socant: „Te bat rau daca te prind in oras!”. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, Herastrau s-a apropiat amenintator de subsemnatul, fiind la un pas sa fie lovit de acesta! Nu a facut-o, probabil temandu-se de politia locala prezenta la meci, altfel, cine stie ce se putea intampla! Nu este prima data cand ne injura, dar acum a intrecut masura! Foto: facebook.

Antrenorul de la Ulmi, Ionut Iugulescu, reactie indiferenta. „Ce treaba am eu cu problemele voastre?”

De fata la incidentul de sambata au fost Andrei Delureanu, cameramanul de la fotbaljudetean.info, Vladut Georgescu, jucator la Olimpicii Ulmi, si Ionut Iugulescu, antrenorul formatiei din Ulmi. In pauza jocului, l-am intrebat pe Iugulescu cum permite ca un jucator de la Ulmi sa sara la bataie, chiar in prezenta lui. Raspunsul acestuia a socat: „Ce treaba am eu problemele vostre?” Nu aveti treaba, domnul Iugulescu, dar puteati sa il potoliti, sa interveniti sa aplanati conflictul, nu sa va faceti ca ploua! Nu de alta, dar strica imaginea clubului din Ulmi, formatie finantata din bani publici.

Herastrau a fost amendat de Jandarmerie. Era sub influenta bauturilor alcoolice

Trebuie sa precizam faptul ca Herastrau se afla sub influenta bauturilor alcoolice, acesta urcand pe stadionul de sub „Patrana” cu cateva beri in mana. Acesta a fost amendat de Jandarmerie cu o suma cu trei zerouri din cate am aflat, Herastrau facand gesturi sau fapte care contravin legii. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, in pauza jocului a urmat o noua runda de injuraturi de la acesta. Nu am mai tolerat comportamentul huliganic al acestuia si am actionat in consecinta. Luni, am depus plangere (deocamdata) la Politia Pucioasa, acesta urmand sa fie chemat la audieri in perioada urmatoare.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments