AcasăStiriOpt jucatori importanti transferati de Roberto Ziduri. Dan Negriloaia: "Vrem locul 1...

Opt jucatori importanti transferati de Roberto Ziduri. Dan Negriloaia: „Vrem locul 1 in campionat”

Pe 17 august va incepe o noua editie din Liga a 4-a. Sezonul care sta sa inceapa se anunta unul spectaculos, patru echipe fiind cotate ca favorite la ocuparea primului loc in clasament. Gloria Cornesti, Recolta Gura Sutii, Roberto Ziduri si nou promovata Cetatea Targoviste se vor bate pentru cununa cu lauri a Ligii a 4-a. Astazi, vom vorbi despre Roberto Ziduri, echipa lui Dan Negriloaia transferand jucatori cu nume din Liga a 4-a.

Opt jucatori importanti din Liga a 4-a au semnat cu echipa din Ziduri

Echipa lui Dan Negriloaia a reusit cateva transferuri importante, Roberto anuntandu-se una dintre echipele de top din Liga a 4-a in viitoarea editie de campionat. Astfel, echipa din Ziduri i-a transferat pe Gusti Voinea, Lari Placinta, Costin Mirescu, Bogdan Stoian, Marius Sandu, Nita (Unirea Racari), Georgian Verdes si Mihai Covrig (Vointa Visina), dar si un portar de Steaua 2, Oprea.

Gusti Voinea-antrenor principal, Ion Olteiu-antrenor secund, Dan Mihalachioiu-director sportiv

Dan Negriloaia a negociat cateva saptamani cu jucatori mentionati mai sus, dar in aceasta saptamana transferurile au devenit oficiale, aseara avand loc reunirea lotului. Ziduri s-a intarit nu numai la nivelul lotului, ci si la nivelul bancii tehnice si administrative. Antrenor principal a fost numit Gusti Voinea, antrenor secund Ion Olteiu, acestia urmand sa ajute echipa si din teren, iar director sportiv a fost numit Dan Mihalachioiu.

Dan Negriloaia: „Vrem locul intai 1 in campionat”

Obiectivul echipei din Ziduri in noul campionat este locul 1 in clasament, dupa cum anunta patronul Negriloia. „Am facut investitii majore in echipa in aceasta vara. Am transferat jucatori cu nume, care sa ne ajute sa castigam campionatul. Obiectivul nu poate fi decat ocuparea primului loc in clasament la sfarsitul campionatului”, ne-a transmis Dan Negriloaia.

Primul amical pe care Roberto il va disputa in acesta vara va fi duminica, la Steagul Rosu Colacu.

236
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments