AcasăStiriTransfer de top pentru Chindia. L-a achiziţionat pe Valentin Alexandru, golgheterul Dunării...

Transfer de top pentru Chindia. L-a achiziţionat pe Valentin Alexandru, golgheterul Dunării Călăraşi din sezonul promovării

Chindia a realizat, astăzi, a treia achiziţie a iernii. Echipa târgovişteană care are ca obiectiv promovarea a semnat un contract cu Valentin Alexandru (27 de ani), atacant care vine sub formă de împrumut până în vară de la Dunărea Călăraşi. Mijlocaşii Mihai Neicuţescu (Dinamo) şi Bogdan Şandru (Dunărea Călăraşi) sunt celelalte transferuri efectuate până acum de trupa antrenată de Viorel Moldovan.

Alexandru a înscris 50 de goluri în 74 de meciuri jucate în campionatul Ligii 2, respectiv Ligii 1 pentru Dunărea Călăraşi. Lăsat acasă de Dan Alexa şi neinclus în lotul pe care l-a luat în cantonamentul din Antalya, atacantul a fost împrumutat la Chindia, una dintre contracandidatele la promovare din ediţia trecută a Ligii 2.

”Am avut discuţii cu cei din conducerea Chindiei pentru Vali Alexandru. El a plecat de la noi sub formă de împrumut până pe 30.06.2019. Este un fotbalist de top. Am promovat cu el şi a dovedit calitate de golgheter. Îi urez succes lui, dar şi lui Bogdan Şandru, care o să-i fie din nou coleg”, spunea, pentru Liga2.ro, încă de marţi, Florentin Brişan, preşedintele Dunării Călăraşi.

Atacantul originar din Popeşti Leordeni a fost utilizat în prima parte a sezonului Ligii 1 la Dunărea în doar 9 meciuri, în care a înscris un gol. În ediţia trecută a Ligii 2, Alexandru înscria 24 de goluri în 33 de jocuri. În cariera sa a mai evoluat pentru Victoria Brăneşti, Juventus Bucureşti, CS Otopeni, Academica Clinceni, Gloria Popeşti Leordeni, Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chijna. Pentru aceste două echipe din urmă, cât şi la Dunărea, a bifat meciuri în Liga 1.

„Mai avem nevoie cel puţin de un fundaş central, un mijlocaş central şi de un atacant. Sper să mai găsim unul-doi fotbalişti U21”, spunea antrenorul Viorel Moldovan la reunire. Susa: Liga2.ro.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments