Acasă Stiri Titu - Aninoasa, derbiul suferinţei din Liga a III-a

Titu – Aninoasa, derbiul suferinţei din Liga a III-a

Picture 014Etapa de mâine a Seriei a 3-a programează singurul derbi dâmbovițean din Liga a III-a, Urban Titu – FC Aninoasa. De fapt, vorbim despre o premieră, ca cele două echipe să se întâlnească într-un meci oficial, cel puțin la acest nivel, unde Aninoasa a promovat pentru prima dată în acest an. Din păcate, ambele formații dâmbovițene ocupă locuri în partea inferioară a clasamentului, Aninoasa fiind pe 12, iar Urban imediat sub ea, depășind doar pe Înfrățirea Hărman.

Formația lui Remus Gâlmencea are totuși două puncte în plus (8 față de 6), însă nu a mai câștigat din prima etapă, având și cel mai slab atac din serie. Colac peste pupăză, a părăsit echipa și golgeterul Ștefan Săndulescu (trei reușite), care va pleca astăzi în Anglia, la muncă. De partea cealaltă, Titu vine după cinci înfrângeri consecutive, traversând o perioadă foarte grea.

Gheorghe Becheanu: „Vrem să câștigăm mâine cu Aninoasa”

Cu toate acestea, ambele echipe sunt optimiste înaintea meciului direct, unul care propune și un duel al fraților Becheanu, Gheorghe și Haralambie, antrenorii din acte ai combatantelor.

„Vrem să câștigăm mâine cu Aninoasa și să schimbăm în primul rând impresia proastă despre noi. Echipa este într-o formă mai slabă, nu am mai cunoscut gustul victoriei de la meciul cu Pitești. Dorim să ne trecem în cont trei puncte, pentru a sensibiliza factorii de răspundere de la echipă, jucătorii având de primit ceva bani din partea clubului. Nu putem spune că suntem în criză, chiar dacă ne aflăm în subsolul clasamentului. Am jucat destul de bine, dar am avut și ghinion, ratând ocazii mari. Trebuie să găsim o formulă de joc care să ne aducă victorii. Nu avem probleme de lot, putem alinia cea mai bună formulă de echipă. Sper să facem un joc bun și să obținem victoria”, a transmis Gheorghe Becheanu, antrenorul principal al celor de la Titu.

Remus Gâlmencea: „Vrem să obținem un rezultat bun la Titu”

De partea cealaltă, Remus Gâlmencea speră ca echipa din Aninoasa să reușească o partidă bună la Titu, de unde să se revină cu un rezultat pozitiv.

„În primul rând, mergem să nu pierdem, dar dorim să ne întoarcem cu trei puncte de la Titu. Starea de spirit este destul de bună, chiar dacă în ultimele meciuri am obținut numai egaluri. La rezultatele de egalitate a contribuit și lipsa de experiență a jucătorilor noștri. Începem bine, conducem cu 1-0, dar ne retragem inexplicabil, chiar dacă nu le-a cerut nimeni jucătorilor asta. Paradoxal, după ce suntem conduși ieșim la joc și trecem la conducerea partidei. Din păcate, nu-l putem folosi pe Săndulescu, plecat la muncă în străinătate. Este o pierdere pentru noi, dar sperăm să ne descurcăm și fără el. În afara lui Bărboiu, indisponibil, nu știm încă dacă îl putem folosi pe Cernea, care încă se resimte, dar sper să îl recuperăm până la ora jocului”.

Meciul de pe „Orășenesc” va începe la ora 14.00.

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...