Acasă Stiri Ştiinţa Odobeşti e "regina" Vestului

Ştiinţa Odobeşti e “regina” Vestului

10980733_867977336595616_3126644619102252800_nCu trei etape înainte de finalul campionatului Ştiinţa Odobeşti este promovată şi matematic în Liga a IV-a, având zece puncte avans faţă de Flacăra Zăvoiu, formaţia de pe locul 2. Dacă turul campionatului a fost dominat categoric de Unirea Româneşti, învinsă doar în ultima etapă, la Morteni, la „masa verde”, returul a fost fantastic pentru echipa din Odobeşti, care a acumulat maxim de puncte. Unirea Româneşti a pierdut între timp teren în lupta pentru promovare, doar Flacăra Zăvoiu încercând să se ţină cât de cât aproape de lider.

Cum etapa trecută Zavoiu s-a încurcat la PCM Ungureni (1-1), iar Odobeşti a câştigat cu Răscăeţi (4-3), echipa antrenată de Aurelian Godinac s-a distanţat la zece puncte, asigurându-şi matematic primul loc în clasament.

„Ne aşteptam să dominăm campionatul. Meritul jucătorilor este cu atât mai mare, cu cât echipa a fost făcută cu numai o săptămână înaintea începerii campionatului. Iniţial patronul dorea să facă o formaţie care să joace la Promoţie, dar în urma discuţiilor cu autorităţile locale, s-a decis să tragem la promovare. Valoarea jucătorilor noştri a făcut diferenţa în campionat. Noi am avut ca obiectiv promovarea încă din prima etapă. Orice loc în afara primului ar fi fost un eşec pentru noi”, ne-a transmis antrenorul Godinac.

Echipa s-ar putea muta la Crovu sau Ziduri

Dacă în acest retur Ştiinţa a jucat la Odobeşti, în campionatul următor echipa şi-ar putea schimba „domiciliul”, existând variantele Crovu sau Ziduri.

„În Liga a IV-a este posibil să nu mai jucăm la Odobeşti, nefiind sprijiniţi cum ar trebui de autorităţile locale. Avem variantele Crovu sau Ziduri. Noi, la Odobeşti, nu prea avem suporteri, iar o echipă fără suporteri nu are identitate”, mai spune Aurelian Godianc.

Ştiinţa vrea să facă o figură frumoasă în Liga a IV-a, motiv pentru care lotul echipei va fi întărit în această vară, cu mai mulţi jucători de valoare.

„Echipa va fi întărită, asta e clar. Vom aduce mai mulţi jucători pe posturile deficitare. Noi avem fotbalişti importanţi în echipă, care au jucat chiar şi în Liga I, însă ne mai trebuie cu două-trei întăriri, pentru a face o figură frumoasă în Liga a IV-a. Nu avem un obiectiv anume, dorind să jucăm fiecare meci la victorie”, a încheiat Godinac.

Lotul echipei

Aurelian Godinac a folosit un lot care i-a cuprins pe Adrian Robu, Nicuşor Ghiţă, Dan Narcis (portari), Florin Paraschiv, Nicolae Ene, Adi Gheorghe, Dan Iorgulescu, Adrian Mihai, Răzvan Manea, Vasile Ghioacă (fundaşi), Traian Iamandache, Florin Zafiu, Adrian Petre, Răzvan Furcoi, Marian Mihai, Constantin Paraschiv, Aurelian Godinac (mijlocasi), Sorin Didă, Mihail Vlad, Costel Niculae, Dan Tică, Gheorghe Paraschiv (atacanţi).

- Advertisment -

Most Popular

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...

Chindia Târgoviște, dată afară de pe stadionul ”Ilie Oana”! Unde ar putea juca târgoviștenii in Liga 1

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a anunțat faptul că echipa Chindia Târgoviște nu va mai evolua pe stadionul „Ilie Oană”, scrie Gsp.ro. Administartorii de la...

După cinci ani la Chindia, Liviu Mihai si-a reziliat contractul cu târgoviștenii! La ce echipă a ajuns fostul mijlocas târgoviștean

De astazi, Chindia Targoviste a ramas fara un jucator exponential. Conducerea clubului i-a reziliat contractul lui Liviu Mihai, unul din cei mai reprezentativi jucatori...