AcasăStiriSoc in fotbalul dambovitean! Emil Tudor a anuntat ca nu mai candideaza...

Soc in fotbalul dambovitean! Emil Tudor a anuntat ca nu mai candideaza la sefia AJF Dambovita. ”M-am saturat de mizeriile astea. Sa candideze ei”

Soc in fotbalul dambovitean! Emil Tudor, presedintele in exercitiu al AJF Dambovita, i-ar fi anuntat pe apropiati ca renunta sa mai candideze la sefia AJF Dambovita. ”M-am saturat de atatea scandaluri. Ca Tudor face, ca Tudor drege, ca nu a facut aia sau mai stiu eu ce. Lasati-ma in pace, fratilor! Am vazut ca toata lumea vrea platforma de la mine. Nu am facut toata viata platforma, de ce as face in ultimul mandat? Daca vor platforma, sa se duca la RAR, acolo stiu ca au. M-am saturat de mizeriile astea si m-am hotarat sa nu mai candidez. Ii las pe ei sa candideze”, ar fi transmis Emil Tudor unor apropiati.

Seful AJF Dambvoita este nemultumit si de presa damboviteana, care il loveste constant. ”Plus ca sunt suparat pe presa damboviteana, care da in mine aproape zilnic. D-aia stau eu la AJF, sa le raspund lor la intrebari? Am treaba, ma duc la meciuri de Liga a 2-a, mai vin Burleanu si Lupescu pe la mine sa bem o cafea, cand sa mai am timp de presa? Ziaristii astia isi cam fac de cap. Costin Mihai este un adversar de temut, iar in ultimul timp scrie si Costinel Neagu de mine. Singurul care ma sustine e Ionut Parghel, ala e baiat bun”, ar fi spus Tudor.

154
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments