AcasăLiga 1Se vede Liga a 2-a! Chindia e invinsa acasă si de Hermanstadt!

Se vede Liga a 2-a! Chindia e invinsa acasă si de Hermanstadt!

Chindia Targoviste a fost invinsa in urma cu putine minute si de Hermanstadt, 0-1, intr-un meci jucat la Ploiesti. Desi meciul era extrem de important, targovistenii antrenati de Emil Sandoi au cedat toate punctele sibienilor, fiind cu un picior in Liga a 2-a!

Desi a inceput destul de bine, avand un gol anulat pe motiv de ofside la Yameogo, Chindia nu a reusit sa ia niciun punct sibienilor, care aduna puncte uriase de la Ploiesti. E drept, Chindia a fost dezavantajata si de arbitrul Catalin Popa, care a acordat un penalty extrem de usor, ca sa nu spunem incorect, dar asta nu scuza evolutia sub asteptari a Chindiei, care se indreapta catre Liga a 2-a! Mai mult, brigada de arbitri condusa de Catalin Popa a anulat si un gol Chindiei, comentatorii de la Telekomsport spunand ca golul a fost valabil!

Sandoi ignora in continuare localnicii. Liviu MIhai a fost introdus in minutul 80

Emil Sandoi se pare ca va continua ce a inceput Viorel Moldovan, anume ignorarea localnicilor, dar parca este prea mult! Daca la Voluntari Liviu Mihai a fost introdus in minutul 78, la 0-2, acum Sandoi l-a introdus pe dambovitean in minutul 80. Daca va continua in acest ritm, antrenorul pitesetean il va introdue in binutul 85 sau nu il va introduce chiar deloc!

Vorba unui cititor, ”daca e sa murim, sa o facem cu localnicii nostri”. Chindia se indreapta cu mici, dar siguri, spre Liga a 2-a, targovistenii ajungand la 4 meciuri consecutive fara gol marcat! Chindia va juca in etapa urmatoare la Sepsi, o echipa unde se castiga foarte greu. Foto: Prosport.ro.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments