AcasăStiriSe umple stadionul? Sunt asteptati peste 4000 de suporteri la derbyul dintre...

Se umple stadionul? Sunt asteptati peste 4000 de suporteri la derbyul dintre Chindia si Petrolul. Cum se poate intra la meci

Derbyul etapei a 24-a in Liga a 2-a se disputa la Targoviste, unde Chindia va intlni Petrolul Ploiesti. Cum ambele grupari au ca obiectiv declarat promovarea, se asteapta un numar record de spectatori, pa partida de duminica fiind asteptai peste 4000 de suporteri. „Lupii” vor avea aproximativ 250 de suporteri, poate 300, care vor avea un loc special amenajat. Pentru suporterii targovisteni intrarea in stadion se va face pe baza de invitatie, care poate fi procurata chiar de la stadion. Accesul suporetrilor in stadion se va face incepand cu ora 13.00.

Cuvantul de ordine este victoria

Conducerea clubului targovistean este optimisita iniantea meciului cu Petrolul, cuvantul de ordine fiind victoria. “Va fi un joc ca toate celelalte pentru că tot trei puncte sunt puse în meci. Ne dorim enorm de mult să le obținem. Trebuie să profităm de starea noastră de spirit, care este una excelentă, după ce am obținut două victorii consecutive în acest an. Ne aflăm pe drumul cel bun și am mare încredere că vom face un joc mare pentru a câștiga această partidă”, a declarat Viorel Moldovan la conferinta de presa de ieri. Meciul va incepe la ora 15.00 si va fi transmis IN DIRECT de de Telekom Sport, Digi Sport și Look Tv. Conferinta de presa integrala de ieri poate fi urmarita aici:

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments