AcasăStiriSe bat pentru locul 1 in Liga a 4-a! Letu, Curiman, Neacsu,...

Se bat pentru locul 1 in Liga a 4-a! Letu, Curiman, Neacsu, Hutusoru si Galdau sunt transferurile echipei care se bate la promovare

Sambata va incepe o noua editie in Liga a 4-a. Favorita pare Gloria Cornesti, care si-a pastrat lotul din sezonul trecut, mai putin Oprea, care a ales un transfer la Flacara Moreni. Adversarele Gloriei in lupta pentru primul loc sunt FC Brezoaele, echipa care a transferat mai multi jucatori de la defuncta echipa Dentas Tartasesti si Recolta Gura Sutii, care ramane o echipa periculoasa, in ciuda pierderilor din aceasta vara.

Surpriza poate veni de la Unirea Ungureni, care a transferat jucatori cu exeperienta, din Liga a 3-a si Liga a 4-a. Astfel,  Unirea i-a facut buni de joc pe Florin LetuCosmin Curiman (Dentas Tartasesti), Ciprian Neacsu, Catalin Hutusoru (FC Aninoasa) si Adrian Galdau (FCM Targoviste).

Daca anul trecut Gloria Cornesti s-a luptat pentru titlu cu Recolta Gura Sutii si Dentas Tartasesti, in sezonul urmator Gloria se va lupta pentru titlu cu FC Brezoaele, Unirea Ungureni si Recolta Gura Sutii.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments