AcasăStiriȘcoală in vreme de pandemie. Adrian Ioniță, profesorul care ajută copiii să...

Școală in vreme de pandemie. Adrian Ioniță, profesorul care ajută copiii să facă sport

Traim vremuri de pandemie de circa un an si jumate. In aceste vremuri de restriste, scolile au fost inchise in cea mai mare parte a timpului. S-au facut ore, dar acestea s-au mutat in online, cea mai mare parte a scolilor desfasurandu-si cursurile in acest mod. Unul din dascalii damboviteni care isi face meseria cu drag este Adrian Ionita, acesta fiind profesor la scoala Școala Gimnazială ”Ion Ghica”, din Ghergani (Răcari).

Adrian Ionita isi ajuta elevii, printandu-le lectiile

Desi aflat la inceput de drum, profesorul din Caragiale este atasat de elevii sai, ajutandu-i sa-si faca lectiile online. Sunt si copii care nu au posibilitati materiale sa fie conectati in mediul online pentru a-si face lectiile. Pentru acestia, Adrian Ionita le printeaza personal, copiii primind cu mare drag lectiile de la profesorul din Caragiale. ”Sunt si copii fara posibilitati materiale, care nu au calculator si nici internet. Pentru acestia, le printez eu lectiile, iar acestia pot sa invete. Au fost vremuri grele anul trecut, orele le-am tinut in cea mai mare parte a timpului in online, dar m-am intalnit si personal cu o parte din ei. Le-am printat cursurile si au fost foarte bucurosi”, ne-a marturist Adrian Ionita.

Sunt sanse mari ca scoala sa se mute din nou in online

In acest an, cursurile la Ghergani s-au tinut in cea mai mare parte a timpului fizic, copii facand orele de sport pe teren, dar sunt sanse importante ca in curand scoala sa se mute din nou in mediul online. ”Am inceput scoala cu prezenta fizica a copiilor pe terenul de sport. Speram ca aceasta pandemie sa treaca cat mai repede, dar se pare ca in curand va trebui sa trecem din nou in online, incidenta cazurilor fiind in crestere in toata tara, inclusiv la Racari. Copiilor le place sa faca sport, dar daca va trebui sa trecem din nou in online, ne vom conforma” spune profu din Caragiale.

Adrian Ionita este arbitru de fotbal. ”Sper sa ajung sa arbitrez in Liga a 3-a

Profesorul din Caragiale este arbitru de fotbal in timpul liber. Dupa o cariera de cativa ani in spate la Dambovita, Adrian Ionita s-a mutat in Ilfov, unde spera sa ajunga sa promoveze in esalonul al treilea al fotbalului romanesc. ”Sper sa promovez in Liga a 3-a. M-am mutat in Ilfov sa arbitrez, eu arbitrand pana acum in Dambovita. Am cerut transferul, dar pana acum nu am primit raspuns la cerere. As fi vrut sa continui in Dambovita, dar daca nu se poate, am ales sa plec in judetul vecin. Arbitrajul este o pasiune, o fac cu placere si este o activitate care ma relaxeaza. Cand arbitrez, uit de toate”, ne-a transmis Adrian Ionita

Colaborare buna cu primarul Caraveteanu si conducerea scolii din Ghergani

Adrian Ionita a predat si anul trecut la Ghergani, aici avand conditii foarte bune. ”Avem o scoala moderna, in care avem toate conditiile sa ne facem orele. Sunt de 4 ani la aceasta soala, institutia noastra fiind una moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie. Am gasit aici un colectiv bun, scoala din Ghergani fiind una din cele mai moderne scoli din Dambovita. Am colaborare foarte buna cu primarul Marius Caraveteanu, cu directorii Alexandru Mitru, Alexandru Popa si Verginia Costache, precum si cu domnul admnistrator Daniel Logofatu. Le multumesc pentru eforturile facute ca scoala noastra sa fie una de nivel european”, a incheiat Adrain Ionita.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments