AcasăLiga 1Scapă Chindia de retrogradare? Scenariul pe care il pregătește FRF

Scapă Chindia de retrogradare? Scenariul pe care il pregătește FRF

Chindia Targoviste este ”lanterna rosie” a Ligii 1, avand sanse minime sa scape de retrogradare. Desi mai sunt cateva etape bune de disputat, sansele sunt mai degraba teoretice pentru Chindia. Totusi, echipa antrenata de Emil Sandoi ar putea sa joace si anul viitor in Liga 1.

Din cauza faptului ca mi multe echipe au probleme cu noul coronavirus, SARS-CoV-2, FRF pregateste schimarea sistemului competitional din sezonul viitor. Astfel, din Liga 1 nu va retrograda nimeni, iar din Liga a 2-a ar promova 4 echipe, din sezonul viitor Liga 1 urmand sa numere 18 echipe! Informatia a fost comentata si de Gabi Balint la Digi Sport.

„Eu cred 99% că nu va retrograda nicio echipă! S-au făcut niște greșeli și la Federație, mă refer la cazul FCSB cu suspendarea lui Vlad. Federația a greșit, a și recunoscut în anumite cercuri, de aceea nu va retrograda Dinamo în niciun fel. Nu anunță acum ca să fie interesant până la final, dar nu va retrograda nimeni, am discutat cu niște oameni și e posibil să urce 3 sau chiar 4 echipe din Liga 2”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

156
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments