Acasă Stiri Săgeata s-ar putea muta la Produleşti

Săgeata s-ar putea muta la Produleşti

11150263_892824427444240_715033737896768861_nSăgeata Cătunu şi-a schimbat în vară denumirea în Săgeata Găeşti şi a început campionatul Ligii a IV-a în oraşul frigiderelor. Între timp, parteneriatul cu Primăria Găeşti a devenit de domeniul trecutului, astfel că Săgeata şi-a disputat ultimele meciuri din organizare proprie la Perşinari. În această săptămână, a apărut o nouă varianta pentru echipa antrenată de Nicu Ifrim, care ar putea să se mute la Produleşti. Primarul interimar George Georgescu confirmă varianta, chiar dacă nu a făcut o propunere oficială conducerii formaţiei de Liga a IV-a.

„Până în momentul de faţă nu am discutat nimic cu oficialii de la Săgeata Găeşti. Este o intenţie a mea ca această echipă să joace la Produleşti. Există posibilitatea să aducem aici şi o altă formaţie de Liga a IV-a, dacă nu se finalizează discuţiile cu cei de la Săgeata. Avântul Produleşti se va întări considerabil în această pauză de iarnă. Îl voi numi antrenor principal pe Ion Olteiu, iar dacă nu se finalizează discuţiile să jucăm în Liga a IV-a, o vom face Onoare”.

Ifrim: „Am dori să jucăm la Produleşti, dar depinde de condiţii”

De partea cealaltă, antrenorul de la Săgeata, Nicu Ifrim, spune că şefii săi ar fi de acord să transfere echipa la Produleşti, dar trebuie discutat pe marginea condiţiilor de asociere.

„Eu aş dori să jucăm la Produleşti, dar cel care decide este patronul Florin Marcu. Domnealui va stabili condiţiile, cu primarul de la Produleşti. Se pot întâmpla multe până in iarnă. Important este să avem stabilitate financiară, asta este cel mai important”.

Pe de altă parte, Ifrim neagă zvonurile legate de o posibilă retragere din campionat a formaţiei pe care o conduce de pe banca tehnică.

„Nu se pune problema ca echipa să abandoneze competiţia, este exclusă această variantă. Dacă patronul avea intenţia să se retragă, nu cheltuia degeaba atâţia bani până acum. Echipa va merge oricum mai departe, cu mine sau fără mine”.

Săgeata Găeşti a terminat turul de campionat la Liga a IV-a pe locul 14, cu 15 puncte acumulate. Cât o priveşte pe Avântul Produleşti, este ultima în Liga a V-a, Seria Vest, cu minus un punct.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments