Acasă Stiri Sageata Braniste vrea in Liga a 4-a. "Vom fi surpriza campionatului"

Sageata Braniste vrea in Liga a 4-a. “Vom fi surpriza campionatului”

6Surpriza seriei Sud din Onoare este Săgeata Branişte. Echipa antrenată de Dan Popa a avut un tur decent de campionat, terminând pe locul secund, la trei puncte de liderul Gloria Gaz Metan Finta. Dacă în anii trecuţi Săgeata nu era implicată în lupta pentru promovare, în acest an echipa din Branişte se luptă pentru a promova în Liga a IV-a.

Săgeata a remizat în deplasare la Finta, meciul retur fiind foarte important pentru echipa din Braniște, o eventuală victorie ducând-o în postura de lider. Dan Popa, antrenorul echipei se aştepta ca echipa să fie chiar pe locul 1 în clasament, locul secund fiind mai degrabă un eşec pentru Săgeata.

”Eu mă aşteptam să fim pe primul loc al clasamentului. Locul secund nu mă mulţumeşte. Dacă nu pierdeam prosteşte meciul de la Ghinești, eram lideri acum în clasament. Sperăm să fim lideri chiar din prima etapă, Urban 2 Titu sperând să îi învingă pe cei de la Finta şi să trecem pe primul loc chiar din prima etapă. Branişte va fi surpriza seriei Sud din Onoare. Vrem ca la sfârşitul campionatului să promovăm în Liga a IV-a”, anunţă Dan Popa.

 Baza sportivă va fi modernizată

 Săgeata vrea să termine prima în clasament, deşi are o concurenţă dură, Gloria Gaz Metan Finta fiind un adversar redutabil. Echipa din Branişte are sprijinul primăriei, dar în această pauză competiţională la echipă vor veni doi sponsori privaţi, care va ajuta financiar echipa.

Baza sportivă va suferi ample modernizări, urmând să fie construite cabine, iar suprafaţa de joc va fi îmbunătăţită.

”Avem sprijinul primăriei care ne asigură baremul de arbitraj şi transportul pentru echipă. La echipa noastră vor veni in pauza de iarna doi sponsori privaţi, care ne vor ajuta financiar. Vom moderniza baza sportivă, urmând să construim şi cabine pentru echipe şi arbitri. Dacă vom promova în Liga a IV-a, nu vom vinde locul, vom cu siguranţă acolo”, spune Dan Popa.

Lotul echipei va fi acelaşi ca în tur, niciun jucător neexprimându-şi dorinţa să plece. Vor fi transferaţi doi jucători de la Urban Titu 2, în vizorul echipei fiind și alți jucători pentru un  transfer la echipă.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments