AcasăStiriS-au umflat ”muschii” pe observatorul Gica Stoica. ”Te rog sa iesi afara...

S-au umflat ”muschii” pe observatorul Gica Stoica. ”Te rog sa iesi afara din cabina. Nu ai voie sa intri aici!”

Emil Tudor a castigat un nou mandat de sef al fotbalului dambovitean, promitand in campanie o buna colaborare cu presa. Dupa realegea lui Tudor ca presedinte, cate ceva s-a schimbat, in sensul ca am obtinut mai multe informatii de la oficialii AJF-ului, pe care le-am publicat pentru cititorii nostri. Singurul care nu s-a aliniat la dorintele lui Emil Tudor este observatorul Gica Stoica, un observator dubios, cu destule ”bube” in cap.

”Iesi afara din cabina. Nu ai voie sa intri aici!”

Echipa noastra de filmare s-a deplasat astazi la Bucsani, pentru a filma meciul dintre Unirea si Flacara Zavoiu. Reprezentantii site-ului nostru doar la Viisoara, la derbyul dintre Comertul si Flacara Valea Mare, a avut probleme, dar in rest am fost primiti cu multa simpatie, peste tot unde am filmat. La sfarsitul jocului, am mers la cabina arbitrilor pentru a cere formatiile care au evoluat in meciul de astazi. Ne-a intampinat observatorul Gica Stoica, care ne-a dat afara.

”Te rog sa iesi din cabina. Nu ai voie sa intri aici. Stii bine cine are voie aici si cine nu!” ne-a intampinat Gica Stoica. Conform ROAF-ului, presa are acces la raportul de joc, ceea ce nu s-a intamplat astazi la Bucsani. Nu am tinut neaparat sa intram in cabina, nea Gica, dar voiam sa ne facem treaba. Adica sa ne dai formatiile. Cum am arbitrat multi ani impreuna, iar cu brigada de arbitri am arbitrat pana anul trecut, ne-am permis sa intram sa va salutam, dar si sa luam formatiile.

Observator dubios, implicat pe vremuri in scandalul de la Rascaeti

Initial nu am odrit sa dam o atentie prea mare subiectului, dar am vrut sa tragem un semnal de alarma, pentru ca presa sa isi faca datoria. L-am intrebat, in drum spre masina, pe Gica Stoica daca a dat testarea scrisa, care ar fi trebuit sa se dea in februrarie. ”Daca nu ne-a chemat, nu am dat. Nu eu ma ocup de testarea observatorilor”, a spus Stoica, cu trimitere clara la Emil Tudor.

Stoica a mai spus ca s-a schimbat regulamentul si eu nu stiu. Concret, in viziunea lui Stoica, daca un arbitru nu da penalty, adica o greseala importanta, iar gazdele au castigat cu 5-0, arbitrul nu mai trebuie suspendat! O aberatie ”marca” Stoica. Daca nu da testarea, de unde sa stie omul?!

Nu am scris pana acum de Stoica, si probabil nu o vom mai face, dar trebuie sa aducem la cunostinta opiniei publice faptul ca nu cunoaste regulamentul. Concret, Stoica a dat 8,5 la un meci normal, in coditiile in care nota maxima este 8,4! Alt exemplu: a dat nota 8,3 cand un arbitru nu a eliminat un jucator, nota pe care ar fi trebuit sa o acorde arbitrului fiind 7,9! Ca sa nu spunem ca Stoica a fost implicat pe vremuri in scandalul de la Rascaeti (cand la un meci cu Ziduri s-a scris ca s-a aruncat cu un cutit), meci in care nu a fost prea corect, ca sa nu spunem altfel…

Nu dorim o polemica cu Stoica, dar stim multe, si cred ca ar fi corect sa avem o colaborare buna.

107
Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments