Acasă ONOARE S-au marit baremurile arbitrilor! O serie de Onoare se va juca duminica,...

S-au marit baremurile arbitrilor! O serie de Onoare se va juca duminica, de la 14,30! Vezi ce decizii s-au luat astazi in Comitetul Executiv al AJF Dambovita!

Astazi, a avut lo o noua sedinta a Comitetului Executiv al AJF Dambovita. Desi convocat cu mare intarziere de Emilut Tudor, CEX al AJF Dambvoita a luat mai multe hotarari importante:

*Se maresc baremurile arbitrilor! S-a hotarat ca baremurile arbitrilor sa fie marite cu 20 de lei la Liga a 4-a si Onoare, iar la Promotie s-a fie marite cu 10 lei. Astfel, noile baremuri sunt urmatoarele:

-Liga a 4-a: 130 de lei + transportul

-Liga a 5-a: 100 de lei + transportul

-Liga a 6-a: 80 de lei + transportul

Ioan Negoescu a prezentat si echipa cu care va lucra in acest an, din structura CJA-ului facand parte arbitrii divizionari activi + Iulian Preda si Mugurel Ciocmata.

*O alta hotarare importanta vizeaza echipele de Onoare. Datorita faptului ca este un numar mic de arbitri care oficiaza la meciuri, CEX a hotarat ca o serie de Onoare, prin rotatie, sa joace duminica, de la 14,30, la fel ca meciurile de Promotie. Hotararea se aplica insa cu returul campionatului.

Nu s-au aprobat comisiile jurisdictionale, acestea functionand in ilegalitate, fara a fi validate de Comitetul Executiv al AJF Dambovita. Daca vor fi sau nu validate, numai nea Emil Tudorica stie. Informatiile au fost obtinute pe “surse”, site-ul oficial al AJF Dambvoita nepublicand nicio hotarare, nici macar faptul ca astazi va avea loc Comitet Executiv.

- Advertisment -

Most Popular

VIDEO. Cristi Niță: ”Promovam 100% in Liga a 3-a”

Roberto Ziduri s-a impus la scor in disputa cu Unirea Dabuleni, 4-0, si a facut un pas important in tentativa de a promova in...

Roberto Ziduri intâlnește astăzi pe Unirea Tricolor Dăbuleni. Succes, Roberto!

Roberto Ziduri debuteaza astazi in mini-turneul de promovare in Liga a 3-a. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la...

Chindia respiră! Târgoviștenii inving lejer pe Academica Clinceni

Chindia Targoviste inca spera sa evite retrogradarea! Echipa antrenata de Emil S-a impus astazi clar in fata echipei din Clinceni, 3-1 (Ivancic '45, Bic...

VIDEO. Reportaj de la Ziduri. Roberto se pregatește să promoveze in Liga a 3-a

Roberto Ziduri, campioana Ligii a 4-a din acest sezon, se pregateste intens in vederea sustinerii barajului pentru promovarea in esalonul al treilea al fotbalului...