Acasă ONOARE S-au marit baremurile arbitrilor! O serie de Onoare se va juca duminica,...

S-au marit baremurile arbitrilor! O serie de Onoare se va juca duminica, de la 14,30! Vezi ce decizii s-au luat astazi in Comitetul Executiv al AJF Dambovita!

Astazi, a avut lo o noua sedinta a Comitetului Executiv al AJF Dambovita. Desi convocat cu mare intarziere de Emilut Tudor, CEX al AJF Dambvoita a luat mai multe hotarari importante:

*Se maresc baremurile arbitrilor! S-a hotarat ca baremurile arbitrilor sa fie marite cu 20 de lei la Liga a 4-a si Onoare, iar la Promotie s-a fie marite cu 10 lei. Astfel, noile baremuri sunt urmatoarele:

-Liga a 4-a: 130 de lei + transportul

-Liga a 5-a: 100 de lei + transportul

-Liga a 6-a: 80 de lei + transportul

Ioan Negoescu a prezentat si echipa cu care va lucra in acest an, din structura CJA-ului facand parte arbitrii divizionari activi + Iulian Preda si Mugurel Ciocmata.

*O alta hotarare importanta vizeaza echipele de Onoare. Datorita faptului ca este un numar mic de arbitri care oficiaza la meciuri, CEX a hotarat ca o serie de Onoare, prin rotatie, sa joace duminica, de la 14,30, la fel ca meciurile de Promotie. Hotararea se aplica insa cu returul campionatului.

Nu s-au aprobat comisiile jurisdictionale, acestea functionand in ilegalitate, fara a fi validate de Comitetul Executiv al AJF Dambovita. Daca vor fi sau nu validate, numai nea Emil Tudorica stie. Informatiile au fost obtinute pe “surse”, site-ul oficial al AJF Dambvoita nepublicand nicio hotarare, nici macar faptul ca astazi va avea loc Comitet Executiv.

- Advertisment -

Most Popular

Prima victorie pentru FC Pucioasa in campionat. Echipa lui Nicu Croitoru s-a impus la Clinceni 2

Dupa o serie de patru egaluri, FC Pucioasa a obtinut prima victorie in campionat. Echipa antrenata de Nicu Croitoru s-a impus in deplsarea de...

Chindia invinge clar la Botoșani! Vadim Rață a marcat după o cursa de 50 de metri!

Victorie foarte importanta obtinuta astazi de Chindia la Botosani. Elevii lui Emil Sandoi s-a impus cu 2-0, golurile targovistenilor fiind marcate de Vadim Rata...

Liga a 3-a. Flacara Moreni, punct prețios la Colonești. ”Lupii” sunt neinvinși in campionat

Flacara Moreni a obtinut un punct pretios in deplasarea de Colonesti, 0-0 cu Vedita. Dupa ce in etapa trecuta ”lupii” antrenati de Gabi Paraschiv...

Cupa Romaniei. FC Pucioasa intâlnește pe SR Municipal Braşov

Federatia Romana de Fotbal a tras la sorti meciurile din turul 3 al Cupei Romaniei. FC Pucioasa are de infruntat un adversar de calibru,...

Recent Comments