AcasăLiga a 4-aRoberto Ziduri intâlnește astăzi pe Unirea Tricolor Dăbuleni. Succes, Roberto!

Roberto Ziduri intâlnește astăzi pe Unirea Tricolor Dăbuleni. Succes, Roberto!

Roberto Ziduri debuteaza astazi in mini-turneul de promovare in Liga a 3-a. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la Ramnicu Valcea, pe Unirea Tricolor Dabuleni, campioana Ligii a 4-a din Dolj. In primul meci, echipa din Dabuleni a fost invinsa la scor de Vointa Budeasa, 4-0, si pare iesita din lupta pentru promovare.

Ziduri a platit 100.000.000 lei vechi pentru testele Covid

Echipa patronata de Dan Negriloaia se fla de ieri la Ramnicu Valcea, conducerea clubului asigurand conditii optime de pregatire. Echipa din Ziduri a trecut cu bine peste testele Covid cerute de FRF, tot lotul fiind negativ. Patronul lui Roberto a fost nevoit sa scoata din buzunar o suma fabuloasa pentru testele impuse de FRF, Dan Negriloaia platind suma de 100.000.000 lei vechi.

Prima consistenta de promovare

Roberto are o stare de spirit buna, tot lotul fiind conectat la importanta partidei, cuvantul de ordine fiind victoria. Echipa din Ziduri este favorita in opinia noastra in partida de astazi cu Unirea Dabuleni, o eventuala victorie facand ca meciul de duminica cu Vointa Budeasa, sa se joace cu promovarea pe masa. De altfel, patronul din Ziduri a promis o suma consistenta de promovare jucatorilor, circa 500 de euro de jucator.

La centru este Catalin Busi, arbitru de Liga 1

Partida de astazi va fi arbitrata la centru de un arbitru din Liga 1, Catalin Busi (Ramnicu Valcea) fiind la centru, la cele doua tuse fiind Neacșu Ionuț Traian (Bucureşti) si Udrea Ramona Doriana (Târgu Jiu – Gorj).

Succes, Roberto, sa fie victorie!

Ultima ora: Facem eforturi considerabile pentru ca meciul de duminica dintre Vointa Budeasa si Roberto Ziduri sa fie tranmis IN DIRECT de Fotbaljudetean.info!

185
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments