Acasăcupa romanieiRoberto Ziduri, exclusă din Cupa României! Modul incredibil in care va fi...

Roberto Ziduri, exclusă din Cupa României! Modul incredibil in care va fi desemnată câștigătoarea Cupei României, faza judeteana

Pe surse, am aflat informatia ca Roberto Ziduri este castigatoarea Ligii a 4-a, editia 2019-2020, dar acest lucru nu este oficial, informatia nu este publicata si pe site-ul oficial al AJF Dambovita. Daca castigatoarea campionatului a fost stabilita in urma unei sedinte de Comitet Executiv de AJF Dambovita, castigatoarea Cupei Romaniei, faza judeteana, va fi stabilita intr-un mod incredibil.

Tudorica Emil, boss-ul de la AJF Dambovita, a stabilit ca echipa care va castiga Cupe Romaniei, faza judeteana, va fi ”EXTRASA DIN CACIULA!!!!!

Va vine sa credeti sau nu, desi ne aflam in 2020, nea Emil apeleaza la practici din anul 1950!!! Emile, trezeste-te, suntem in 2020, ai ramas in epoca de piatra?!

Cum s-a ajuns la acest fapt? Tudorica de la AJF le-a propus celor de la Ziduri un troc: le da titlul de campioana, dar ii exclude din Cupa Romaniei! Cum Ziduri este implicata in mini-barajul pentru promovarea in Liga a 3-a, Roberto nu a avut ce face, si a acceptat trocul propus de AJF.

Initial, planul era urmatorul: semifinala dintre Gloria Cornesti si Roberto Ziduri sa fie castigata ”la masa verde” de Cornesti, iar cealalta semifinala sa se dipute.

Astfel, in finala urmand sa se intalneasca Gloria Cornesti si castigatoarea dintre Strajerii Targoviste si Recolta Gura Sutii. Desi putea programa cele doua meciuri, cu respectarea protocolului elaborat de MTS si OMS, Tudor s-a gandit sa stabileasca castigatoarea prin…caciula, ca pe maidan! Mai e ceva de comentat?

179
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments