Acasă Stiri Răzvan Toboşaru: ""Aninoasa va promova în Liga a III-a"

Răzvan Toboşaru: “”Aninoasa va promova în Liga a III-a”

Picture 124Antrenorul secund al campioanei judeţene FC Aninoasa, Răzvan Toboşaru, a trăit la intensitate maximă meciul cu Unirea Bascov, mai ales că reuşita victoriei, semnată de Nicu Moţoi, a venit în minutele de prelungire. Fost jucător de prima ligă la Inter Sibiu, Petrolul Ploieşti şi Chindia Târgovişte, „Tobi” spune că Aninoasa va face un meci bun în returul de la Valea Ursului şi că echipa va obţine promovarea în eşalonul al treilea al fotbalului românesc.

„Victoria de la Aninoasa ne transformă în favoriţi”

Rep.: Tobi, emoţii mari la meciul tur de baraj cu Unirea Bascov. Cum ai trăit jocul de pe bancă?

– Era normal să avem emoţii la meciul de baraj. Noi am sperat până în ultima clipă că vom obţine victoria, care până la urmă a venit. Important este că am câştigat, chiar dacă victoria noastră a fost la limită. A contat şi omul în plus pe care l-am avut în partida cu Bascov, dar eu cred că îi băteam şi dacă jucam 11 la 11. Chiar dacă a fost obţinută pe final, victoria noastră este meritată.

Rep.: Returul se anunţă dificil. Poate Aninoasa să obţină promovarea la Valea Ursului?

– Eu zic că victoria de sâmbătă ne transformă în favoriţi pentru meciul retur de acolo. Noi avem prima şansă la Valea Ursului. Victoria e victorie, nu trebuie să batem la ei. La Valea Ursului este un teren destul de mic şi ar fi un uşor dezavantaj pentru noi, Aninoasa fiind obişnuită cu terenuri mari. Trebuie să fim atenţi la fazele fixe. Ei au o echipă robustă, care pune accent pe asemenea faze. Să evităm să facem faulturi în preajma careului. Ei sunt obligaţi să atace şi îi putem surprinde pe contraatac. Sperăm să facem un joc bun şi să obţinem promovarea în Liga a III-a.

„Moţoi va intra titular numai dacă se simte apt sută la sută”

Rep.: Nicu Moţoi a fost eroul din tur. A intrat accidentat şi a marcat un gol care poate însemna calificarea în Liga a III-a. Va juca titular în retur?

– Nicu Moţoi este un jucător foarte important pentru noi. În retur va intra titular numai dacă se simte apt sută la sută. A spus că se simte mai bine, dar el decide dacă va intra din primul minut sau nu.

Rep.: Cum i-aţi simţit pe băieţi la ultimul antrenament?

– Băieţii cred în victorie şi în calificare. Suntem foarte motivaţi şi uniţi. Toţi vor să obţină un rezultat bun în meciul retur şi să promovăm în Liga a III-a. Ar fi o performanţă şi pentru Aninoasa, dar şi pentru Dâmboviţa. Eu zic că nu ne-am făcut de râs în meciul tur.

„Nu vreau să plec de la Aninoasa”

Rep.: Un grup numeros de suporteri şi-a anunţat prezenţa la meciul retur de la Valea Ursului. Contează sprijinul suporterilor pentru echipă?

– Contează foarte mult. Băieţii i-au simţit alături de echipă şi în meciul tur, unde au fost foarte mulţi spectatori. Când joci în prezenţa a peste 1.000 de oameni, te simţi fotbalist. Vom avea un sprijin important de la suporteri. Clubul le-a pus la dispoziţie două-trei autocare pentru deplasarea de la Valea Ursului. Din ce am înţeles eu, vor fi prezenţi la meci 300 de suporteri, mulţi urmând să vină cu maşinile personale.

Rep.: Anul trecut s-a vorbit despre o preluare a echipei din Moroeni. În cazul în care Aninoasa ar promova în Liga a III-a, ai fi dispus să preiei o echipă de judeţ?

– Nu se pune problema să preiau nicio echipă. Mă simt foarte bine la Aninoasa şi nu vreau să plec de la echipă. Oamenii au fost corecţi cu mine şi nu voi renunţa la Aninoasa. Plus că eu mai am o grupă de copii şi juniori la Chindia. Cred că este suficient ce activităţi am.

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...