Acasă Stiri Olimpia Mărceşti e campioană de toamnă în Onoare Est

Olimpia Mărceşti e campioană de toamnă în Onoare Est

10006945_332323596892663_7666982285960100040_nTurul de campionat al Seriei Est din Liga a V-a s-a încheiat deja, pentru că aceasta numără doar zece echipe. Campioană de toamnă este Olimpia Mărcești, formația antrenată de Ion Marin devansând la golaveraj pe Unirea Bucșani, iar la puncte pe Luceafărul Dărmăne ști sau Gaz Metan Finta, grupări mai titrate. Punctul forte al echipei din Mărce ști este atacul, cu 40 de goluri marcate, media fiind de patru reușite pe meci.

„Ne așteptam să terminăm primii in clasament, cu acest gând am și pornit la drum. Dacă se poate, vrem să promovăm în Liga a IV-a. Avem o echipă bună, care pune un accent deosebit pe tineret. La fiecare joc folosim doi juniori titulari, iar la unele meciuri chiar și trei sau patru. Nu întâmplător suntem pe primul loc al clasamentului”, ne-a transmis Ion Marin.

„Avem condiții să jucăm în Liga a IV-a”

Ion Marin mai spune că echipa din Mărcești este pregătită să joace în Liga a IV-a, dispunând de toate condițiile necesare. Antrenorul de la Mărcești recunoaște că are sprijinul Primăriei Dobra, dar și-ar dori pe viitor o susținere mai consistentă, pentru că la Liga a IV-a cheltuielile sunt mai mari.

„Primăria ne susține pentru realizarea obiectivului de a promova, asigurând baremul de arbitraj și transportul. Dispunem de o bază sportivă frumoasă, care poate fi omologată fără probleme pentru Liga a IV-a. Acolo este însă alt nivel și mi-aș dori o implicare mai mare din partea autorităților locale. În Liga a IV-a jucătorii trebuie stimulați, orice ajutor contează. Fotbalul la Mărce ști are tradiție, echipa noastră activând din 1976 fără întrerupere în campionatul județean”.

Onoare Est, fără Simang Bilciurești?

Seria Est din Onoare are cel mic număr de echipe, doar 10 fiind prezente la startul competiției. Din iarnă, ar putea rămâne cu numai nouă competitoare, pentru că Simang Bilciurești este foarte posibil să se retragă.

„Din iarnă nu va mai fi fotbal la Bilciurești. Am terminat cum am putut turul, dar nu cred că vom mai participa. Fără bani, e greu să reziști”, ne-au transmis sursele noastre.

Revenind la liderul Olimpia Mărcești, Ion Marin a avut la dispoziție un lot de 20 de jucători, care i-a cuprins pe Marius Neagu (portar), Gheorghe Aldea, Cătălin Stoica, George Ilie, Lucian Stan, Jan Teișanu, Marius Andrei, Ionuț Stan (fundași), Cristian Ionescu, Gabriel Stan, Lucian Crețu, Marian Dobre, Ionuț Baicu, Constantin Mihai, Nelu Ilie, Robert Oprea, Georgian Cristea (mijlocași) Florin Petre, Mihai Dobre și Dănuț Pindaru (atacanți).

- Advertisment -

Most Popular

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...

Chindia Târgoviște, dată afară de pe stadionul ”Ilie Oana”! Unde ar putea juca târgoviștenii in Liga 1

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a anunțat faptul că echipa Chindia Târgoviște nu va mai evolua pe stadionul „Ilie Oană”, scrie Gsp.ro. Administartorii de la...