AcasăStiriNoi transferuri pentru Chindia Târgoviște. Un fotbalist din Insulele Comore și un...

Noi transferuri pentru Chindia Târgoviște. Un fotbalist din Insulele Comore și un elevețian au semnat cu formația de sub Turn

Chindia Târgovişte a transferat doi jucători importanţi, fiind foarte posibil ca aceştia să fie ultimele transferuri ale formaţiei târgoviştene. Primul jucător transferat este un fotbalist elevetian, care a mai evoluat în România, la CSU Craiova.

Matteo Fedele este un mijlocaş în vârstă de 31 de ani, care a evoluat la echipe precum FC Sion, Grasshopper Zurich (ambele din Elveția), Carpi, Bari, Foggia, Cesena (toate din Italia), Valenciennes II, Valenciennes (Franța), Hamrun Spartans și Birkirkara (ambele din Malta). Cota de piaţă a noului jucător de la Chindia este de 150.000 euro, conform Transfermarkt.com. 

Al doilea jucător este de fapt o revenire la Chindia, Nasser Chamed revenid la Chindia după accidentarea teribilă pe care a avut-o la meciul cu CS Mioveni. Conducerea clubului l-a convins să continue la Chindia, acesta acceptând noul contract propus. Chamed a evoluat pentru târgovişteni în 27 de meciuri în Superligă, marcând trei goluri. Acesta a evoluat  pentru Châteauroux II, Châteauroux, Nimes II, Nimes, Gaz Metan Mediaș și Chindia Târgoviște, la târgovişteni ajungând în 2022.

346
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments