AcasăStiriNegoescu isi bate joc de ''fluierasii'' damboviteni! A delegat la un meci...

Negoescu isi bate joc de ”fluierasii” damboviteni! A delegat la un meci derby un singur arbitru!!

A inceput un nou sezon sub domnia lui Ioan Negoescu. Revenit dupa o ”pauza” de trei luni, ase citi demis 3 luni, Negoescu si-a reluat vechile obiceiuri, de a face delegarile dupa ureche, ca sa nu spunem altfel. Unul din meciurile derby din Onoare s-a jucat la Rascaeti, unde Petrolul a intalnit pe vecinii de la Morteni. Se anunta un meci crancen, nu de putine ori meciurile dintre cele doua echipe lasandu-se cu ”mangaieli”.

Negoescu l-a delegat pe Andrei Grigorescu, desi acesta facuse cerere sa nu fie dat la joc. Si anul trecut seful CJA Dambovita l-a delegat pe Grigorescu, desi stia ca nu se va duce la meci

Negoescu a delegat pentru meciul de la Morteni o brigada formata din Mugurel Ciocmata si Andrei Grigorescu, insa numai Ciocmata a arbitrat, Grigorescu neprezentandu-se la meci. Tanarul ”fluieras” dambovitean are o scuza, acesta facand cerere sa nu fie delegat duminica, pentru ca joaca la Cetatea Targoviste. Si anul trecut Negoescu a facut aceeasi greseala, desi acesta facuse cerere sa nu fie delegat. Ce sa intelegem, domnule Negoescu? Ca desi stii ca un arbitru nu se duce la meci, il delegi la ”misto?!”. Si nu este prima data!

”Negoescu face delegarile dupa ureche. Desi in mandatul trecut mai multi arbitri au facut cerere sa nu fie delegati, el i-a delegat bine mersi. In etapa aceasta, a delegat pe unii care nu au dat testele fizice, iar pe altii nu. Nu e corect asa. Credeam ca s-a schimbat dupa ce a revenit la conducere, dar nu e deloc asa. E chiar mai rau decat inainte”, s-a destainuit un fluieras dambovitean.

Sa mai spunem ca peste 2 saptamani va incepe si Promotia? Daca acum a facut rost cu greutate de 2 arbitri, probabil ca saptamana viitoare va delega cate unul.

98
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments