AcasăStiriMihai Neicutescu vine la Chindia. Sanse mici pentru Daniel Popa

Mihai Neicutescu vine la Chindia. Sanse mici pentru Daniel Popa

Chindia Targoviste a terminat pe locul 5 (44 p) in Liga a 2-a la sfarsitul anului 2018, la 2 puncte de Sportul Snagov, liderul seriei. Oficialii Chindiei vor sa intareasca lotul echipei, in zilele urmand sa vina la Targoviste Mihai Neicutescu, jucator legitimat la Dinamo Bucuresti, care nu mai face parte din planurile lui Mircea Rednic pana in vara.

„Suntem in discutii cu Dinamo pentru imprumutul lui Neicutescu la Targoviste. Dinamo vrea sa il imprumute pentru ca are sanse foarte mici sa joace acolo”, a transmis presedintele Marcel Ghergu pentru fotbaljudetean.info.

Sanse mici pentru Daniel Popa. „Este jucatorul lui Dinamo si va ramane acolo”

In ultimele zile s-a scris in presa locala ca Daniel Popa ar putea ajunge la Chindia Targoviste. Marcel Ghergu infirma transferul, spunand ca Popa va ramane la Dinamo. „Daniel Popa este jucatorul lui Dinamo Bucuresti si va ramane acolo. Sunt sanse foarte mici ca el sa plece de la Dinamo. Daca Dinamo va renunta la el, atunci putem discuta de un transfer la Chindia”, a transmis Marcel Ghergu.

Chindia va relua pregatirile pe 10 ianuarie la baza proprie. Primul cantonamnet a fost stabilit la Mogosoaia, al doilea cantonament urmand sa fie stabilit in perioada urmatoare. Foto: AFC Dinamo Bucuresti.

112
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments