AcasăStiriIonuț Radu a lăsat Inter Milano pentru Cremonese. Dâmbovițeanul a renunțat la...

Ionuț Radu a lăsat Inter Milano pentru Cremonese. Dâmbovițeanul a renunțat la o sumă fabuloasă de bani

Un dambovitean la Cremonese, in Serie A! Ionut Radu a lasat marea Inter Milano pentru un transfer la Cremonsese, nou promovata in prima liga italiana. Cum a fost rezerva lui Handanovici in ultimul sezon, jucand sporadic la Inter, damboviteanul din Crovu a hotarat ca este timpul sa faca pasul catre o alta echipa din Serie A.

Radu a ales sa se transfere la Cremonese, contand si faptul ca la echipa italiana joaca alti doi romani: Vlad Chiriches si Dennis Politic, un brasovean de 22 de ani, crescut de Manchester United, dar transferat la Cremonse de la Bolton Wanderes.

Fotbalistul dambovitean a renuntat la o suma uriasa pentru a juca la Cremonese: 400.000 de euro! Salariul lui Radu la Inter era de 2,3 milioane de euro, dar la Cremonese va primi 1,9 milioane de euro, ambele echipe suportand salariul in cote egale.

Fotbalistul din Crovu a fost adus la echipa pentru a fi titularul de drept al formatiei, sansele de a juca la Inter fiind foarte mici, Radu preferand sa fie titular la o echipa mai mica decat rezerva la una de top, chiar cu un salariu micsorat. Bafta la noua echipa, Ionut Radu!

255
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments