AcasăStiriIoan Negoescu nu mai este dorit inapoi de ”fluierasii” damboviteni. ”De ce...

Ioan Negoescu nu mai este dorit inapoi de ”fluierasii” damboviteni. ”De ce sa mai vina? Sa plece iar o luna pana in campionat si o luna dupa in Anglia?!”

Emil Tudor, bossul de la AJF Dambovita, va anunuta in zece zile noul  presedinte al CJA Dambovita. S-au vehiculat trei nume pentru postul de presedinte, Ionut Iugulescu, Popa Dorel si Ioan Negoescu. Ultimul nu mai este dorit de ”fluierasii” damboviteni la sefia arbitrilor, acestia saturandu-se de plecarile in Anglia ale lui Negoescu.

”De sa mai vina Negoescu? Nu a mai fost?! El pleaca in Anglia cand ti-e lumea mai draga. O luna pana in campionat si o luna inainte de terminare, el pleaca in Anglia. Atunci de ce sa mai fie presedinte? El nu ne apara, nu face nimic pentru noi. El vrea doar functia de presedinte ca sa fie delegat la Liga a 2-a ca observator. Nu il intereseaza soarta noastra. Daca vine el, mai multi arbitri se vor lasa din cauza lui”, ne-a transmis un arbitru cu greutate.

In cel mult doua saptamani vom avea un nou sef la arbitri, un sef care speram sa isi dea interseul, nu cum au fost Negoescu si Ducu, doi presedinti care nu au facut nimic pentru ”fluierasii” damboviteni.

70
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments