Acasă Stiri Inter Viişoara, o nouă apariţie în fotbalul dâmboviţean

Inter Viişoara, o nouă apariţie în fotbalul dâmboviţean

DSCN4549Începând din acest sezon, Viișoara va avea două echipe de fotbal, ambele urmând să evolueze în ultimul eșalon valoric, Promoție. Alături de Comerțul, formație antrenată de Irinel Cârstea, în localitate a mai apărut o echipă, Inter Viișoara. Antrenor principal este Radu Șeran, care va fi ajutat de „secundul” Cosmin Păun.

Inter este formată în cea mai mare parte din foștii juniori ai Comerțului Viișoara de la începutul anilor 2.000, grupa lui Ion Constantin. Sunt șanse mari ca aici să evolueze și Sergiu Ionescu, fost jucător la Rapid București și Gloria Bistrița. Interesant este faptul că echipa a fost înființată încă din anul 2003 de Ion Constantin, fostul antrenor de la FCM Târgoviște, iar din această vară a redevenit activă.

„În primul an de la înființare avem ca obiectiv formarea unei echipe competitive, urmând ca în sezonul viitor să atacăm promovarea în Onoare”, ne-a declarat Cosmin Păun, care va juca și el. La sfârșitul săptămânii, Inter va organiza prima ediție a „Memorialului Vasile Tudor”, urmând să întâlnească generația de aur a Comerțului Viișoara, din anii ’90.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments