AcasăStiriINCREDIBIL! Se mai pun delegarile pe site? Ioan Ducu, presedintele fara studii...

INCREDIBIL! Se mai pun delegarile pe site? Ioan Ducu, presedintele fara studii superioare al CJA Dambovita, ii anunta pe ”fluierasi”…personal unde au meci!

Marti, au avut loc meciurile din optimile de finala ale Cupei Romaniei, faza judeteana. Delegarile arbitrilor de marti au fost primele facute de Ioan Ducu, presedintele interimar fara studii superioare. Lasand la o parte faptul ca nu a respectat niciun lot, Ducu i-a anunta pe arbitri unde au meci intr-un mod inedit: i-a sunat personal, pe fiecare in parte!!!

Desi AJF Dambovita are site oficial, delegarile arbitrilor nu au fost facute publice pe site, nici macar afisate la sediul AJF Dambovita! Niciun arbitru nu a stiut unde are meci, fiind un haos general in aceste zile. Am fost sunati de mai multi arbitri si am incercat sa dezlegam enigma. Dinspre CJA, ni s-a transmis clar: cine e sunat, are meci, cine nu e sunat, nu are meci!

Haosul creat de nepublicarea arbitrilor a creat nemultumire si in randul echipelor, care nu au stiut ce barem sa pregateasca pentru fluierasi. ”De ce nu publica delegarile? E secret de stat? Noi trebuie sa stim cati bani trebuie sa scoatem de la Consiliul Local, trebuie sa stim cat transport trebuie sa platim arbitrilor. Au venit direct la meci, de unde sa stim cat trebuie sa platim?” si-a exprimat nemultumirea un delegat nemultumit.

Intersant este faptul daca si in etapa din wekeend se va proceda la fel. Nu de alta, dar ii va lua cateva ore presedintelui interimar fara studii superioare sa ii anunte toti ”fluierasii” damboviteni unde au meci. Foto: facebook.

88
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments