AcasăStiriINCREDIBIL!!! Emil Tudor arata cine e seful la AJF Dambovita! A numit...

INCREDIBIL!!! Emil Tudor arata cine e seful la AJF Dambovita! A numit presedintele arbitrilor fara a avea acceptul Comitetului Executiv!

Astazi, de dimineata, Emilut ”Tutankamon” Tudor a aratat cine este seful in fotbalul dambovitean. Seful pensionar de la AJF Dambovita l-a numit, astazi, in fruntea CJA Dambovita, pe…Ioan Negoescu, fostul presedinte, mantaua de vreme rea a lui Tudor! Numirea lui Negoescu este abuziva, aceasta facandu-se fara a avea acceptul Comitetului Executiv, for care se va intalni…joi!!! Logic, ne intrebam, de ce se mai intruneste Comitetul Executiv?! Sa ratifice ceva ce hotaraste Tudor singur?

Emilut Tudor a aratat cine este seful in fotbalul dambovitean

In acesta dimineata, Emilut Tudor a aratat ca este sef peste fotbalul dambovitean. A aratat ca face ce doreste in AJF Dambovita. Nu exista Comitet Executiv, nu exista comisii, nu exista nimic! Exista o singura persoana in AJF Dambovita:  Emilut Tudor! Cel care face totul! Este strigator la cer ce face Tudor, dar in acelasi timp echipele culeg ce au semnat:  un fotbal bolnav condus de un pensionar care manipuleaza pe toata lumea! Initial, cand am aflat informatia, am luat-o ca pe o…caterinca, dar am verificat si stirea se conforma: Ioan Negoescu este seful arbitrilor damboviteni.

Ca nu este legala, nu mai conteaza, conteaza ca arbitrii au un sef. Ca a fost numit abuziv de prietenul Tudor, nu mai conteaza. Emilut a actionat pe pozitii de forta si si-a impus punctul de vedere: a numit presedintele singur, fara a avea acceptul Comitetului Executiv! A aratat ca este…bossul!

Nea Tuti, daca mai ai un pic de demnitate, nu accepta functia!

Ioan Negoescu se face inca o data de ras. Fost tusier de Liga 1, cu sute de prezente in Divizia A de pe vremuri, Negoescu se umileste pentru un barem de observare de la Tudor. Efectiv, Negoescu nu mai are demnitate! Sa te dea afara ca pe o masea stricata Tudor, iar pe urma sa accepti fara nicio problema propunerea, asta insemna sa fii… smecher! Dar un smecher… de doi lei! Nea Tuti, daca mai ai un pic de demnitate, nu accepta functia! Arbitrii damboviteni nu te mai respecta, o sa fie haos in continuare! Stii bine de ce te-a pus Tudor: sa puna el arbitri! La comanda! Daca tot ii pune Tudor, de ce te-a mai numit? Sa faca Tudor delegarile!

In scurt timp vom publica rectia exploziva a unui membru din Comitetul Executiv, care il ameninta cu FRF pe Emil Tudor!

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments