AcasăStiriINCREDIBIL. Delegari ”marca” Negoescu: a delegat un arbitru plecat in straintate, dar...

INCREDIBIL. Delegari ”marca” Negoescu: a delegat un arbitru plecat in straintate, dar si un altul suspendat!

Etapa din wekeend se anunta incendiara, desi nici nu a inceput bine. Inca presedinte al CJA Dambovita, Ioan Negoescu, isi aduce din plin contributia la haosul care domneste in fotbalul dambovitean. Aproape demis de la sefia CJA Dambovita, Negoescu a…incurcat delegarile, ca sa nu spunem altfel, delegand la meciuri un arbitru…plecat in strainatate, dar si unul suspendat, din lipsa de efectiv!

Astazi, la Pucioasa, la meciul de juniori E dintre Sportul Pucioasa si Olimpicii Ulmi, s-a stabilit un mic record: nu s-a prezentat niciun arbitru!!! Daca Alin Sandu a lipsit nemotivat, Codrut Tudor a absentat si el, dar are un motiv intemeiat: a avut cerere de indisponibilitate. La ora disputarii meciului, arbitrul din Buciumeni se afla in… strainatate!!!

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, maine, la Fieni, va arbitra…Andrei Delureanu, un arbitru care este…suspendat! Trebuie sa precizam faptul ca arbitru la Fieni era delegat acelasi Codrut Tudor, care a facut cerere sa nu fie delegat la meci. Cu alte cuvinte, Ioan Negoescu si-a aratat inca o data limitele! Mai e ceva de comentat?

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments