AcasăStiriIncepe razboiul. Ionel Pitaru il ataca dur pe Vasile Stroe. ,,Să nu...

Incepe razboiul. Ionel Pitaru il ataca dur pe Vasile Stroe. ,,Să nu uite faza din magazia cu lemne a școlii din Ghirdoveni”

Scandalurile sunt la ordinea zilei la AJF Dambovita. Daca in saptamana care tocmai a trecut au fost batai la Racari si Valea Voievozilor, acum scandalul s-a mutat in birouri, la sediul AJF Dambovita. Sacandalul a inceput saptamana trecuta cu Ioan Ducu, care a fost admonestat de un arbitru dambovitean, si a continuat cu doi ”grei” din AJF Dambovita, Ionel Pitaru aruncandu-i vorbe grele lui Vasile Stroe.

Vasile Stroe:”Petruta Iugulescu nu este in masura sa pozeze intr-o persoana justitiara”

In urma cu cateva zile, presedintele Comisiei de Competitii si Disciplina a atacat-o pe Petruta Iugulescu, Stroe declarand pentru colegii de la sportimpact.ro ca ecusonul FIFA nu este o persoana care sa pozeze intr-o persoana justitiara. „Petruța Iugulescu ne creează mari dificultăți în activitate și nu este în măsură să pozeze într-o persoană justițiară. Dacă este așa de corectă, să spună cum a fost la un meci disputat la Ghinești, în turul campionatului. Știa foarte bine că un arbitru tânăr și de perspectivă, Andrei Delureanu, colegul ei de la centru, s-a fotografiat în mod intenționat cu un alt jucător decât cel contestat. De ce a ascuns acest lucru, la prestanța pe care o are, de ecuson FIFA?”.

Ionel Pitaru, atac dur la adresa lui Vasile Stroe. ,,Să nu uite faza din magazia cu lemne a școlii din Ghirdoveni”

Presedintele Comisiei de Disciplina este contrat dur de fosta glorie targovisteana, Ionel Pitaru, presedintele Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF Dambovita. „Dacă Stroe s-a luat de Petruța Iugulescu, un simbol al arbitrajului dâmbovițean, Pitaru îl întreabă dacă își mai aduce aminte de faza din magazia cu lemne a școlii din Ghirdoveni, acolo unde era director”, a declarat Ionel Pitaru pentru sportimpact.ro.

Cu siguranta ca Ionel Pitaru nu se va opri aici, fosta glorie targovisteana avand multe de spus.

97
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments