AcasăONOAREInca un abuz al lui Emil Tudor! Doua echipe din Promotie au...

Inca un abuz al lui Emil Tudor! Doua echipe din Promotie au fost primite in Onoare fara a avea acordul Comitetului Executiv!

Tudorica fara frica! Emilut Tudor, seful pensionar de la AJF Dambovita, continua sa isi faca de cap in fotbalul dambovitean. Ultima ”isprava” a lui Tudorica s-a consumat zilele trecute, cand a facut seriile pentru campionatul urmator la Onoare. Boss-ul de la AJF Dambovita a hotarat singur, fara a avea acordul Comitetului Executiv, ca Viitorulș Straosti si Cetatea Targoviste, echipe din Promotie, sa fie admise in Onoare! Nu este primul abuz al lui Tudor si nici ultimul.

De ce mai este Comitet Executiv daca hotaraste Tudor singur?

In mod normal, Comitetul Executiv aproba orice cerere de a evolua intr-o categorie superioara a unei echipe. Acest lucru nu s-a facut insa, Tudorica de la AJF hotarand singur. Ne punem intrebarea de ce mai este Comitet Executiv daca hotaraste Tudor singur?! Emilut oricum avea majoritatea in Comitetul Executiv si propunerea lui trecea fara problema, dar a preferat sa isi arate muschi, sa vada luimea cine e seful!

Daca in anii trecuti se respecta oarecum regulamentul, acum nu se mai respecta deloc, Tudorica face ce vrea, fara nicio jena. Urmeaza un campionat plin de scandaluri, campionat care va fi gestionat tot de Emil de la Ajf Dambovita.

627
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments