AcasăStiriInca un abuz al lui Emil Tudor. A stabilit, in numele Comitetului...

Inca un abuz al lui Emil Tudor. A stabilit, in numele Comitetului Executiv, datele de incepere ale noului sezon competitional

Saptamana trecuta ar fi trebuit sa aibe loc o sedinta de Comitet Executiv, in care sa fie omologate clasamentele finale din campionatul judetean, dar si alegerea presedintelui CJA Dambovita, la propunerea lui Emil Tudor. Sedinta de Comitet Executv nu a mai avut loc si nu s-a mai ales presedintele arbitrilor, dar nici nu s-au omologat clasamentele finale. Cu toate acestea, Emilut Tudor a stabilit singur, in mod abuziv, datele de reluare a campionatului, in numele Comitetului Executiv, desi acesta nu s-a intalnit saptamana trecuta.

Aparuta initial sub stadiul de zvon, informatia a fost confirmata, joi, 5 iulie, pe site-ul AJF Dambovita:

Campionatul Judetean 2018/2019 Tur

Liga a 4-a  va incepe pe  18.08.2018 Seniori + Juniori

Liga a 5-a va incepe pe 26.08.2018  Senior

Liga a 6-a va incepe pe 26.08.2018 Seniori

Chiar daca  nu au fost stabilite de Comitetul Executiv, ci de Emil Tudor, acestea vor fi, probabil, datele oficiale de incepere a campionatului 2017-2018.

”Comitetul Executiv nu s-a intrunit in acesta saptamana. Nu a omologat niciun clasament si nici nu a stabilit datele oficiale de incepere a campionatului urmator. Nu stiu de unde aveti aceste date”, s-a exprimat un membru din Comitetul Executiv. Ne mai mira ceva? Doar la AJF Dambovita este posibil orice!

90
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments