AcasăStiriIar ai zbarcit-o, nene Ducule! Meciul decisiv dintre Unirea Lucieni si Vointa...

Iar ai zbarcit-o, nene Ducule! Meciul decisiv dintre Unirea Lucieni si Vointa Pietrosita a fost arbitrat de un singur arbitru!

Ca la noi, la nimeni! Cam asa s-ar putea defini starea arbitrajului dambovitean! Ieri, s-a incheiat un nou campionat la judet, un campionat macinat de scandaluri, in care numai fotbal nu s-a jucat. In ton cu situatia fotbalului dambovitean s-a situat si arbitrajul, mai ales in ultima luna, cand ”fluierasii” damboviteni au fost condusi de Ioan Ducu, un presedinte interimar fara studii superioare.

Meciul dintre Unirea Lucieni si Vointa Pietrosita era foarte important pentru gazde, care se luptau din greu sa scape de retrogradare. CJA Dambovita a delegat pentru acest meci o brigada din trei arbitri, la centru fiind Razvan Dobre, arbitru divizionar. Din trei arbitri, s-a prezentat…unul singur, Razvan Dobre, care a arbitrat singur meciul! Si inca unul decisiv de promovare!

Ce vina are CJA-ul? Comisia condusa de Ioan Ducu a delegat pentru acest meci un arbitru plecat in… SUA, dar si unul care era…bolnav! Asa s-a ajuns ca Razvan Dobre sa conduca singur un meci decisiv de retrogradare. Nu este prima data cand Ducu incurca…borcanele (sau Negoescu mai bine zis), dar sa delegi doi arbitri care nu pot arbitra parca este prea mult.

Tot in etapa de duminica, mai multi fluierasi nu s-au prezentat la meci, o parte dintre ei tratand meciurile la misto. Se asteapta debracarea lui Ducu, in scurt timp Tudor urmand sa numeasca un nou sef al arbitrilor damboviteni.

119
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments