Acasă Stiri Florin Zărnescu, antrenor Voinţa Ioneşti: " Vrem să jucăm şi anul viitor...

Florin Zărnescu, antrenor Voinţa Ioneşti: ” Vrem să jucăm şi anul viitor în Onoare “

10615501_369312713220940_1825429642710143676_nVoinţa Ioneşti a avut un tur slab de campionat, terminând ultima în Onoare Vest. Echipa antrenată de Florin Zărnescu a acumulat numai nouă puncte în clasament, în urma a trei victorii, în restul meciurilor fiind învinsă.

“Mă aşteptam să avem un tur slab de campionat. Când în echipă joacă numai jucători care dau bani, nu poţi să ai pretenţii la rezultate. La noi evoluează doar cine dă bani, nu primează forma sportivă. Sperăm să facem un retur bun şi să ne atingem obiectivul de a ne salva de la retrogradare”, este optimist Florin Zărnescu.

 Ioneşti, echipa care plăteşte doar doi arbitri

Voinţa se descurcă foarte greu financiar, fiind singurul club din campionatul judeţean care nu îşi permite să plătească o brigadă completă, făcand o cerere către AJF Dâmboviţa sa plătească doar doi arbitri la meciurile de pe teren propriu.

Chiar dacă situaţia nu este prea roză, Florin Zărnescu speră ca situaţia să se schimbe în retur, având promisiunea Primăriei din Petreşti că va fi ajutată cu plata baremului de arbitraj. Implicarea Primăriei ar aduce schimbări importante, urmând să fie transferaţi 4-5 jucători de valoare.

„Avem promisiunea Primăriei din Petreşti că vom fi ajutaţi financiar din retur. În ultimii trei ani nu am primit ajutor de la Primărie, ci doar un rând de echipament. Dacă vom primi bani, vom aduce 4-5 jucători de valoare pentru a ne îndeplini obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Echipa va fi complet schimbată în retur, urmând să joace doar cine are valoare. Lipsa fondurilor ne-a împiedicat să terminăm lucrările de la baza sportivă, dar sperăm să primim ajutor pentru a finaliza şi aceste lucrări. Noi sperăm să nu retrogradăm şi să ne numărăm printre echipele care vor juca şi anul viitor în Onoare”, speră Florin Zărnescu.

Voinţa nu va face antrenamente, urmând să susţină doar meciuri de verificare cu adversari din zonă. Primul adversar a fost deja stabilit, Viitorul Găeşti, meciul urmând să se joace la jumătatea lunii februarie. Echipa din Ioneşti este ultima în clasament, fiind la două puncte distanţă de Spicul Jugureni, prima echipă care ocupă un loc ce garantează participarea şi anul viitor in Onoare.

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...