AcasăStiriFlacara Valea mare este liderul surpriza din Onoare Vest. Golgeterul Alexandru Petrica...

Flacara Valea mare este liderul surpriza din Onoare Vest. Golgeterul Alexandru Petrica are 20 de goluri inscrise

Liderul surpriza din Onoare Vest este Flacara Valea Mare. Promovata in acest an din Promotie, formatia antrenata de Dan Dobrica are o comportare foarte buna in Onoare Vest, fiind lider dupa 14 etape, cu 39 de puncte. Flacara se lupta cu Urban Titu, aflata la 4 puncte distanta de echipa din Valea Mare, si PCM Ungureni, aflata la 7 puncte in spatele echipei din Valea Mare. Examenul de maturitate pentru lider va avea loc peste 2 etape, la Valea Mare, cand Flacara va intalni in marele derby pe Urban Titu.

Alexandru Petrica, un golgeter de rasa. Atacantul de la Valea Mare are 20 de goluri inscrise

Flacara are cel mai bun atac din serie, atacantii liderului marcand 61 de goluri, cele mai multe din serie. Un aport insemnat la marcarea 61 de reusite le are Alexandru Petrica, golgeterul liderului marcand 20 de goluri, aproape o treime!

Atacant de rasa, Petrica a marcat cat pentru un intreg campionat, desi nu s-a terminat nici turul! Varful celor din Valea Mare a fost in tratative in acesta vara cu Flacara Moreni si Recolta Gura Sutii, dar a preferat sa ramana la Valea Mare, sa puna umarul la promovarea echipei in Liga a 4-a.

Petrica a atras atentia mai multor echipe importante din judet, acesta avand sanse foarte mari sa nu mai faca parte din lotul echipei si in returul din martie, una dintre echipele care il doresc in lot fiind lider in campionat. Ramane de vazut daca Flacara isi va putea tine si in retur golgeterul, Petrica fiind unul din cei mai buni fotbalisti din Onoare.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments