AcasăStiriFinala Cupei Romaniei da batai de cap AJF-ului. Cand se disputa ultimul...

Finala Cupei Romaniei da batai de cap AJF-ului. Cand se disputa ultimul act al competitiei KO?

Maine, de la ora 17,00, se vor disputa semifinalele Cupei Romaniei, faza judeteana, Vointa Visina-Unirea Bucsani si Vointa Tatarani-Gloria Cornesti fiind echipele care se vor duela in semifinale. De ce nu a anunta insa AJF-ul condus de Tudor este data cand se va disputa ultimul act al finalei, desi trebuia sa faca acest lucru de ceva timp. De ce intarzie AJF-ul condus de nemuritorul Tudor?

In semifinalele Cupei Romaniei s-au calificat doua echipe de Onoare, Vointa Visina si Vointa Tatarani, fapt care le da planurile peste cap planurile oficialilor de la AJF Dambovita. Teoretic, finala ar trebui sa se dispute sambata, dar acest lucru este posibil sa nu se intample. Cum duminica este programata ultima etapa din…tur la Onoare, calificarea in finala Cupei ar unei echipe de Onoare i-ar pune in incurcatura pe cei de la AJF, duminica fiind programata etapa din campionat. Astfel, finala poate fi programata doar saptamana viitoare, in eventualitatea in care Vointa Visina sau Vointa Tatarani se califica in finala.

Mai in gluma, mai in serios, AJF-ul se roaga ca cele doua echipe de Onoare sa nu se califice in finala, pentru ca finala sa se dispute sambata. Foarte probabil, joi dimineata forul condus de Tudor va avunta data disputarii finalei. Daca finala va fi programata sambata viitoare, aceasta se va disputa pe…. 7 iulie, cu numai o luna inainte de reluarea sezonului de toamna.

73
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments