AcasăStiriFavoritul delegatilor, Cristi Catana, s-a retras din cursa pentru sefia AJF Dambovita....

Favoritul delegatilor, Cristi Catana, s-a retras din cursa pentru sefia AJF Dambovita. ”Doresc succes celor 3 candidati”

Marele favorit la sefia AJF Dambovita, Cristi Catana, s-a retras din cursa, inainte ca aceasta sa inceapa! Site-ul nostru a primit foarte multe intrebari legate de retragerea din cursa a lui Cristi Catana, zvonurile privind retragerea fiind diverse. Fotbaljudetean.info l-a contactat pe Cristi Catana, care a explicat, pe larg, care au fost motivele retragerii din cursa pentru alegerile AJF Dambovita.

”Vreau sa le multumesc celor care au fost alaturi de mine  si care inca sunt alaturi de mine. Nu vreau sa fiu judecat gresit de opinia publica si de delegatii echipelor care au crezut in mine. Era evident faptul ca nu indeplinesc conditiile de participare, neavand studii superioare de lunga durata. Pe langa aceasta conditie, au aparut si altele: persoane care au spus ca ma ajuta si care au preferat sa nu fie sincere, precum si denigrarea imaginii mele in media, pe fondul unor mici gresele ale mele. Asa cum am mai declarat, sunt un tip flexibil si pot lucra cu oricare din cei 3 candidati, desi unii dintre ei au declarat ca nu vor sa lucreze cu mine. Echipele sper sa voteze pentru un fotbal mai curat si sanatos. La final, vreau sa le urez succes celor trei candidati, ii sfatuiesc sa se respecte, iar cel mai bun sa castige”, a tramsmis Cristi Catana.

Secretarul AJF Dambovita a lasat sa se inteleaga ca nu exclude ca peste 4 ani, cand va termina masterul, sa candideze din nou la sefia AJF Dambovita. Candidatii admisi pentru sefia AJF Dambovita sunt Emil Tudor, Ionut Iugulescu si Aurelian Godinac.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments