AcasăStiriEmil Tudor pregateste un nou sef la arbitri. Vezi ce variante are...

Emil Tudor pregateste un nou sef la arbitri. Vezi ce variante are presedintele AJF Dambovita

Interimatul lui Ioan Ducu, presedintele fara studii superioare, se va incheia saptamana viitoare, cand este programata ultima etapa la Onoare. Emil Tudor pregateste deja noul sef al arbitrilor damboviteni, presedintele CJA Dambvoita urmand sa fie validat de Comitetul Executiv in doua saptamani. Ce variante are Emil Tudor?

*Ioan Negoescu-fostul presedinte al CJA Dambvoita este pe lista scurta a lui Emil Tudor, desi sta mai mult in Anglia decat in Romania. A fost foarte aproape sa fie numit si acum trei saptamani, cand a fost numit Ioan Ducu, dar propunerea lui Tudor nu a trecut de Comitetul Executiv. A fost ales Ioan Ducu, o solutie neinspirata.

*Ionut Iugulescu-fostul adversar al lui Emil Tudor la sefia AJF Dambovita este pe lista lui Tudor ca sef al arbitrilor damboviteni. La fel a fost si cu Ioan Negoescu, fostul adversar de la alegeri, care l-a ”uns” sef la CJA Dambovita.

*Dorel Popa-seful de la Comisia de Disciplina a Arbitrilor este o varianta mai noua pentru postul de presedinte al arbitrilor damboviteni pentru Emil Tudor. Se bucura de simpatie in judet si este o varianta de luat in calcul pentru seful AJF Dambvoita.

Un lucru este cert: Ioan Ducu va fi schimbat de la sefia CJA Dambovita. Noul presedinte urmeaza sa fie validat in scurt timp de Comitetul Executiv. Sa speram ca de aceasta data numirea se va face cu respectarea regulamentului si comisia noului presedinte va fi validata de Comitetul Executiv al AJF Dambovita.

86
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments