AcasăStiriEmil Tudor calca regulamentele in picioare. Comisiile AJF functioneaza ilegal, fara a...

Emil Tudor calca regulamentele in picioare. Comisiile AJF functioneaza ilegal, fara a fi validate de Comitetul Executiv al AJF Dambovita

Emilut Tudor, patronul de la AJF Dambovita, calca regulamentele in picioare. Boss-ul de la AJF Dambvoita nu are mama, nu are tata, si conduce AJF Dambovita dupa bunul plac. Comisiile jurisdictionale de la AJF Dambovita trebuiau validate de inainte de inceperea campionatului, dar acestea au fost validate tocmai in etapa a…15-a, si asta doar pentru ultimele 2 etape din  tur! Nea Emil a spus, la ultima sedinta de Comitet Executiv, ca in ianuarie va fi o noua sedinta de Comitet Executiv, in care se vor schimba comisiile jurisdictionale de la AJF Dambovita.

Ce nu a specificat boierul de la AJF Dambovita a fost care ianuarie, 2019 sau…2082? Ianuarie a trecut, iar dinspre AJF Dambovita ni s-a transmis ca in luna februarie comisiile vor fi validate de Comitetul Executiv. A trecut si februarie, am ajuns in martie, iar de validarea comisiilor nu se aude nimic. Si nici nu se va auzi. Pentru ca acestea vor functiona in ilegalidate, fara a fi validate de Comitetul Executiv. Practic, este nula orice hotarare luata de vreo comisie jurisdictionala a AJF Dambovita. Daca o echipa ar contesta hotararea la o instanta judecatoreasca, ar castiga fara probleme!

Cu tot respectul pentru o parte din membrii Comitetului Executiv, acestia sunt cantitate neglijabila, ca sa nu spunem altfel. Practic, acestia nu sunt luati in seama de Tudor „nemuritorul”, sunt tinuti pe post de mobila! De ce mai este Comitet Executiv daca Tudor face ce vrea? Noi propunem sa se desfiinteze, sa intre in insolventa! Nea Emile, esti tare! Un batranel de 70 de ani manevreaza fotbalul dambovitean dupa bunul plac si nimeni nu ii face nimic! Bravo! Trebuie sa recunosc ca esti mai tare decat te credeam! Iti propunem sa mai faci Comitet Executiv cand iesi la…pensie!

115
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments