AcasăStiriDaniel Ivan iși retrage sprijinul financiar de la Urziceanca. Echipa s-ar putea...

Daniel Ivan iși retrage sprijinul financiar de la Urziceanca. Echipa s-ar putea sa nu se prezinte la Bucșani

Comisia Judeteana de Fotbal Dambovita a facut publice aseara delegarile arbitrilor pentru wekeend. La Liga a 5-a, derbyul se disputa la Baleni, unde Unirea Bucsani va intalni pe Libertatea Urziceanca. CJA Dambovita a delegat pentru acest meci o brigada formata din Ionel Stoica, Stefan Mincu si Stefan Dobre. Delegarea lui Ionel Stoica la meciul dintre Bucsani si Urziceanca a inflamat spiritele la Urziceanca, finantatorul Daniel Ivan anuntand ca isi retrage sprijinul financiar de la echipa daca Ionel Stoica nu va fi schimbat de la partida.

Daniel Ivan: ”De la inceputul campionatului suntem tocati sistematic de arbitri. Ionel Stoica este trimis cu dedicatie”

Supararea lui Daniel Ivan provine de la un meci din Cupa Romaniei de la Tartasesti, partida unde Daniel Ivan a fost eliminat de Ionel Stoica. Finantatorul de la Urziceanca spune ca este tocat sistematic de arbitri de la inceputul campionatului, AJF Dambovita fiind impotriva echipei pe care o finanteaza.

”Suntem tocati sistematic de arbitri de la inceputul campionatului. Cu toate ca suntem furati, am avut rezultate bune pana acum. Meciul de la Tartasesti a fost unul cu probleme mari pentru echipa mea. Am fost eliminat pe nedrept de Ionel Stoica la meciul de la Tartasesti, acesta avand o prestatie pro gazde. El a primit nota mica din partea lui Dorin Nistor, dar a fost delegat in continuare bine mersi. Daca nu suntem lasati sa promovam, sa ni se spuna, sa nu mai bagam bani degeaba”, a transmis Daniel Ivan.

Cum nu am fost prezenti la partida respectiva, nu putem comenta, doar am consemnat cele semnalate de Daniel Ivan. Din informatiile noastre, Ionel Stoica a primit nota de trecere din partea lui Dorin Nistor, acesta nefiind suspendat de Comisia de Disciplina din cadrul CJA Dambovita.

”Ionel Stoica nu va fi schimbat. Ce, mai e ca pe vremea lui Tudor?”

Aseara, Daniel Ivan a solicitat ca Ionel Stoica sa fie schimbat de la partida respectiva, dar s-a lovit de refuzul lui Dorel Popa. ”Am solicitat schimbarea lui Ionel Stoica de la partida respectiva, dar m-am lovit de refuzul celor de la AJF Dambovita. L-am sunat atat pe Ciprian Prisacaru, presedintele AJF Dambovita, cat si pe Dorel Popa, presedintele CJA Dambovita, pentu a-l schimba pe Ionel Stoica. Dorel Popa mi-a spus ca nu mai este ca nu mai este ca pe vremea lui Tudor, ca sa se schimbe arbitrii la comanda. Totusi, pe Oncescu de ce l-a schimbat de la meciul dintre Cornesti si Ziduri cu Bogdan Matei? Pe noi de ce nu ne ia nimeni in seama?” a tunat Daniel Ivan.

In opinia noastra, era de evitat aceasta delegare, avand in vedere incidentele dintre Ionel Stoica si Daniel Ivan. Nu de alta, dar schimbandu-l pe Ion Oncescu de la meciul Cornesti-Ziduri, s-a creat un precedent, fapt sesizat de Daniel Ivan.

”Imi retrag sprijinul de la echipa. Nu mai vreau ca oamenii in negru sa isi bata joc de banii mei”

Finantatorul de la Uriziceanca spune ca isi va retrage sprijinul de la echipa, aceasta fiind in pericol sa nu faca deplasarea de la meciul cu Bucsani. Mai mult, Libertatea s-ar putea sa se retraga din campionat in lipsa unei finantari pe termen lung. ”Imi retrag sprijinul financiar de la echipa. Nu mai vreau ca oamenii in negru sa isi bata joc de banii mei. Libertatea este o echipa de traditie in fotbalul judetean, care a terminat pe locul 1 in urma cu ceva timp. Echipa sa o tina cine vrea, eu nu mai bag bani”, a transmis Daniel Ivan. Daca Libertatea se va retrage din campionat, foarte probabil se va inscrie in campionatul urmator in Ilfov, unde activeaza mai multe echipe dambovitene.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments