AcasăStiriCu ”avânt” doar pe locul 12!

Cu ”avânt” doar pe locul 12!

122-1024x768Una dintre echipele de tradiție ale Ligii a IV-a, Avântul Produlești, nu a avut un sezon tocmai reușit, finalul găsind echipa pe locul 12, fără griji în ce privește retrogradarea dar destul de departe de ceea ce și-ar fi dorit staff-ul. După 32 de etape disputate, Avântul a agonisit 10 victorii, 5 remize și 17 înfrângeri.

Printre victoriile frumoase putem enumera 5-2 în fața Crevediei, 7-2 cu Doicești sau 2-1 în fața Aninoasei! De altfel, Produlești este singura echipa care a luat toate cele 6 puncte campioanei, aducându-ne aminte de acel 0-3 la ”masa verde” obținut la Aninoasa. Printre remizele importante ale celor de la Avântul enumerăm un 0-0 cu Fieni, 4-4 cu Perșinari sau 2-2 cu Gura Șuții.

În ceea ce privește golaverajul, echipa a stat foarte bine în apărare, fiind cea mai bună din partea a doua a clasamentului. Atacul a avut însă probleme destul de mari, lucru care s-a vazut probabil în clasarea finală a echipei. Doar 51 de goluri, al 4-lea cel mai slab atac din divizie.

Nici în Cupă Avântul Produlești nu a produs vreo surpriza, fiind eliminată din primul tur de viitoarea semifinalista Gaz Metan Finta II, scor 5-4 după prelungiri.

Produlești rămâne un pol de stabilitate al Ligii a IV-a, o echipă cu tradiție pe care sperăm să o vedem mai puternică de la anul și mai decisă să încurce planuri acolo la vârf!

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments