Acasă Stiri Cornel Calofir şi Cătălin Mihăilă, doriţi la Corneşti

Cornel Calofir şi Cătălin Mihăilă, doriţi la Corneşti

1221-1024x525Gloria Corneşti a terminat turul Ligii a IV-a pe locul secund în clasament, la şase puncte de liderul Flacăra Moreni, iar finanţatorul Nelu Radu anunţă transferuri importante pentru retur. Cele mai cunoscute nume sunt Cornel Calofir şi Cătălin Mihăilă, ultima dată la Avicola Tărtăşeşti.

„Reunirea lotului va fi pe 25 ianuarie, la baza proprie. Vom efectua cel puţin trei antrenamente pe săptămână până la startul campionatului. Nu ne-am decis dacă ne vom despărţi de cineva, dar ştim cine va veni. Avem actele de transfer ale lui Cornel Calofir, care este ca şi rezolvat. În mare parte ne-am înţeles şi cu Cătălin Mihăilă, aş putea spune că în proportie de 90% va juca la Corneşti. Mai suntem în discuţii avansate cu încă doi jucători de valoare, dar nu vă pot spune numele deocamdată. Vom avea şi câteva partide de verificare, dar depinde de starea vremii, când le vom juca”, a transmis Nelu Radu.

„Mi-aş dori ca Flacăra să promoveze, dar sunt sceptic”

Gloria are şase puncte de recuperat faţă de Flacăra, dar finanţatorul de la Corneşti spune că nu vrea să promoveze în Liga a III-a, ci doar să câştige fiecare meci din retur.

„Totul depinde de Flacăra Moreni, dacă are forţa şi vrea să promoveze. Noi nu le băgăm indirecte sau chestii de acest gen, însă nici nu ne dăm la o parte.Vom juca fotbal şi vrem să câştigăm fiecare partidă din retur. Eu mi-aş dori ca Flacăra să promoveze, dar sunt sceptic. Nu ştiu dacă are forţă să joace în Liga a III-a. Nu este vorba de valoare, este vorba de partea financiară, între nivelul Ligii a IV-a şi nivelul Ligii a III-a nu sunt mari diferenţe din punct de vedere sportiv”, a punctat Nelu Radu.

Obiectivul Gloriei MSC la minifotbal: locurile 1-2

Nelu Radu se implică fianciar şi la minifotbal. Acesta o sprijină pe Gloria MSC, care joacă în campionatul din Prahova. După terminarea turului, echipa ocupă locul 4, dar cu şanse reale la locul 2.

„Obiectivul nostru este ocuparea unuia din primele două locuri în clasament, obiectiv care poate fi realizat. Am avut un tur mai slab, din cauza faptului că nu am avut portar, care contează mult la minifotbal. Campionatul în Prahova este mult mai puternic decât în Dâmboviţa, noi preferând să evoluăm aici. Vrem un parcurs bun şi în Cupa României, ajungând anul trecut până în semifinale”, a mai spus Nelu Radu.

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...