AcasăStiriComisiile AJF-ului functioneaza ilegal! Comitetul Executiv al AJF Dambovita nu a validat...

Comisiile AJF-ului functioneaza ilegal! Comitetul Executiv al AJF Dambovita nu a validat componenta comisiilor si orice hotarare este nula!

Desi in primavara a anuntat schimbari masive la nivelul AJF-ului, Emilut Tudor nu a schimbat nimic. Comisiile jurisdictionale de la AJF Dambovita functioneaza ilegal, acestea nefiind validate de Comitetul Executiv al AJF Dambovita, forul suprem de conducere al Asociatiei Judetene de Fotbal. Practic, orice hotarare pe care o ia o comisie din AJF, este nula!

Campionatul a inceput la jumatatea lunii august, dar comisiile nu au fost validate pana astazi, 01.11.2018. Cum mai sunt 3-4 etape pana la finalul turului, logic ca acestea nu vor fi validate pana la sfarsitul anului. Chiar daca vor fi validate in primavara anului viitor, tot nu va fi regulamentar, comisiile trebuind sa fie validate inainte de inceperea fiecarui sezon competitional, nu in timpul campionatului.

Ce pot face cluburile care au primit sanctiuni din partea AJF Dambovita? Sa actioneze in instanta deciziile luate de Comisia de Disciplina si Comisia de Apel, unde au toate sansele de castig.

Desi a anuntat pompos in primavara ca va face curatenie generala la AJF Dambovita, nea Emil Tudor nu s-a tinut de promisiune. Mai mult, putem spune ca Asociatia merge mai prost decat in mandatul precedent. Daca tot nu mai poate candida pentru un nou mandat, de ce ar face treaba buna nea Tudorica la AJF Dambovita?

54
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments