Acasă Stiri Chindia Târgoviște a devenit lider și la juniori E

Chindia Târgoviște a devenit lider și la juniori E

20150315_150015Chindia Târgoviște este lider județean la toate categoriile de juniori (C, D și E). Până și ultima grupă, a juniorilor E, antrenată de Septimiu Burtescu, a trecut pe primul loc, având un punct în plus față de CSȘ și Kinder Târgoviște. Chindia a început bine returul campionatului, învingând cu 3-1 pe Kinder II.

Antrenorul Septimiu Burtescu spune că performanța micilor fotbaliști de la Chindia este deosebită, având în vedere că echipa este formată cu doar o lună înainte de începerea campionatului.

„Este o grupă de excepție, câțiva dintre copii fiind peste media campionatului. Sper ca peste câțiva ani, doi-trei dintre ei să facă pasul către fotbalul mare. Clasarea pe primul loc este o performanță pentru copii, având în vedere că noi am format echipa cu doar o lună înainte de începerea campionatului. Obiectivul nostru nu este obținerea locului 1 la sfârșitul campionatului, ci atragerea copiilor către fotbal. Vrem să vină la fotbal cu zâmbetul pe buze”.

„Ar trebui să se joace sistem turneu, nu campionat”

Antrenorul juniorilor E de la Chindia consideră că ar fi mai indicat să se organize un turneu, de preferat sistemului competițional din prezent.

„Cred ar fi mai potrivit să se joace sistem turneu și nu campionat cum este acum, iar fiecare copil să primească câte o cupă la sfârșitul turneului. La aceste meciuri de copii sunt orgolii foarte mari, de multe ori peste limita regulamentului. Dacă până acum noi eram doar în primele echipe, în acest an ne-am autodepășit, fiind primii în clasament după 12 etape disputate. Dacă vom câștiga campionatul, sperăm să avem o comportare cât mai bună la turneul de zonă”, mai spune Septimiu Burtescu.

Lotul echipei

Septimiu Burtescu a folosit în acest campionat un lot care i-a cuprins pe Ștefan Beleț, Andreas Brânzea (portari), Aron Petru, Ianis Mocanu, Alexandru Beju, Matei Beju, Sebastian Dinca, Iulian Zamfir, Javier Fuiorea, Alexandru Glăvan, Alberto Popa, David Ilie, Gabriel Zabou, Denis Ilie, Ionuț Albu, Denis Coman, Ianis Ianculescu.

- Advertisment -

Most Popular

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...

Chindia Târgoviște, dată afară de pe stadionul ”Ilie Oana”! Unde ar putea juca târgoviștenii in Liga 1

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a anunțat faptul că echipa Chindia Târgoviște nu va mai evolua pe stadionul „Ilie Oană”, scrie Gsp.ro. Administartorii de la...