Acasăcupa romanieiChindia joacă astăzi în Cupa României Betano la Blejoi. Unde poate fi...

Chindia joacă astăzi în Cupa României Betano la Blejoi. Unde poate fi vazut live meciul

Chindia dispută astăzi un nou joc oficial. Formaţia antrenată de Dragoş Militaru întâlneşte astăzi, în Turul 3 al Cupei României Betano, pe CS Blejoi, formaţie de Liga a 3-a. Formaţia de sub Turn nu se descurcă prea bine în campionat, târgoviştenii având două puncte în două etape, neînregistrând nici un succes până acum.

Formaţia din Blejoi a disputat anul trecut barajul pentru promovarea în Liga a doua (4-3 şi 2-6 cu Viitorul Dăeşti), dar echipa prahoveană a suferit schimbări importante de lot in această vară, mai mulţi jucători importanți plecând de la echipă. Partida de astăzi va începe la ora 17,30 şi va fi transmisă live pe pagina de Facebook a clubului prahovean.

Un nou transfer pentru Chindia. Un mijlocaş din Republica Moldova s-a alăturat lotului târgoviştean

Chindia Târgovişte a înregistrat un nou transfer. Conducerea clubului l-a transferat pe Victor Bogaciuc, un mijlocaş din Republica Moldova. Noul jucător al târgoviştenilor este un internaţional moldovean, având 3 selecţii la naţionala Moldovei, 11 meciuri în preliminariile Conference League şi 1 meci preliminariile Europa League. Bogaciuc a jucat până acum la Zimbru Chişinău şi FC Petrocub Hincesti.

402
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments