AcasăStiriChindia, egal cât o victorie cu Rapid. Giuleștenii au egalat dintr-un ofsaid...

Chindia, egal cât o victorie cu Rapid. Giuleștenii au egalat dintr-un ofsaid mare

Chindia Târgovişte a obţinut un egal cât o victorie în prima etapă a returului cu Rapid. În disputa cu giuleştenii, echipa de sub Turn a terminat la egalitate, 2-2, golurile târgoviştenilor fiind marcate de Neguț (63) şi Popa (62).

Egalul a fost obţinut în condiţii speciale, Chindia jucând cu doi oameni mai puţin din prima repriză, Corbu (33) şi Căpuşă (45) fiind eliminaţi de centralul Andrei Chivulete. Cel puţin eliminarea lui Căpuşă este discutabilă, centralul bucureştean având mai multe decizii în favoarea feroviarilor.

Chindia a deschis scorul în minutul 53 prin Daniel Neguț, Rapid egalând prin Ilie (61). Dâmboviţenii nu se lăsa şi preiau din nou conducerea pe tabelă prin Daniel Popa, vârful Chindiei marcând după o cursă de 50 de metri.

Nu a fost de ajuns ca echipa din Târgovişte să obţină cele trei puncte puse în joc, pentru că nu au fost de acord arbitrii partidei. Rapid a egalat printr-un ofsaid cât casa, nesemnalizat de asistentul Sebastian Gheorghe, Marzouk (88) aducând un punct nedrept echipei din Giuleşti. Chindia va juca în etapa viitoare la Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbăta, de la ora 15.00.

Chindia: Căbuz – L. Corbu, Căpușă, P. Iacob , Roumpoulakou – Neguț (82 Martac), M. Dulca, Popadiuc, Matiș (46 M. Șerban) – D. Popa (87 Kocic), D. Florea (46 Celea). Antrenor: Emil Săndoi.

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Dandea (46 Marzouk), J. Morais – Sefer, Crepulja (79 Hlistei), Bazza (39 R. Ilie) – Stahl (46 Moise Romario), A. Bălan. Antrenor: Mihai Iosif.

121
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments