AcasăStiriChindia a smuls un punct Farului la Constanța

Chindia a smuls un punct Farului la Constanța

Chindia Târgovişte a smuls un punct important în etapa de ieri. Echipa de sub Turn a terminat la egalitate, 0-0, cu Farul Constanța, în etapa a treia a Superligii. Târgoviştenii au făcut un joc bun, având chiar şansa să vină cu trei puncte în cont. Cea mai mare ocazie a Chindiei a fost ratată în prima repriză de Popadiuc.

De cealaltă parte, Farul a ratat cea mai mare ocazie prin Torje, fostul dinamovist ratând cu poarta goală. Faţă de jocul cu Hermanstadt, din etapa trecută, jocul Chindiei a fost mult mai bun, deşi a jucat pe terenul unei echipe care se bate pentru titlu în Superligă. Chindia va juca în etapa viitoare acasă, cu CFR Cluj.

„A fost un joc dificil, dar contra Farului nu cred că poți vreodată să spui că e ușor. E o echipă care deține controlul partidei, dar astăzi ne-am achitat de sarcini, am stat bine defensiv. Poate am profitat și de absențele lor, iar cu puțină atenție am fi putut înscrie. În același timp, au avut o ocazie foarte mare unde se putea termina totul. I-am felicitat pe băieți, am văzut atitudine.  Chiar dacă am fi pierdut astăzi, aș fi fost în mare parte mulțumit. Au înțeles că nu avem o echipă de individualități și că trebuie să ne bazăm pe grup. Îmi place ce am făcut în astea 3 etape”, a precizat Mihalcea la Orange Sport.

Farul: Aioani – Mladen (53 Benzar), Larie, M. Popescu (46 Grobry), Kiki – Artean, Nedelcu (74 Băluță), Grameni – Torje, Ad. Petre (46 Moldoveanu), R. Ion (46 Radaslavescu). Antrenor: Gică Hagi.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Ad. Ioniță – Neguț (73 Chamed), Vorobjovas, M. Dulca (86 Mihaiu), D. Dumitrașcu (90 C. Dinu) – Popadiuc (85 Șerban), D. Popa (73 Cooper). Antrenor: Adrian Mihalcea.

194
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments