AcasăStiriChindia a pus in vanzare bilete pentru meciul cu Dinamo. De unde...

Chindia a pus in vanzare bilete pentru meciul cu Dinamo. De unde se pot procura + pretul biletelor. NU se comercializeaza online!

Chindia Targoviste a anuntat pe site-ul oficial cand se vor pune in vanzare biletele pentru meciul cu Dinamo Bucuresti, programat vineri, de la ora 19,30, la Ploiesti. Biletele se pot procura inepand de maine, 13 august, de la casele stadioanelor din Ploiesti si Targoviste, inclusiv in ziua meciului. Pentru acest meci NU se pot procura bilete online, ci doar de la casele de bilete.

” Prețuri bilete Chindia – Dinamo, meci programat vineri, 16 august, ora 19.30:

Tribuna 0 – 20 lei
Tribuna I – 15 lei
Tribuna a II-a – 12 lei

Programul caselor de bilete:

Stadionul Eugen Popescu: marți – joi, 9.00 -16.30, vineri 9.00 – 14.00
Stadionul Ilie Oană: marți – joi, 9.00 – 16.30, vineri 9.00 – 19.30

⚠️FOARTE IMPORTANT: Pentru acest joc nu vor fi comercializate tichete în mediul online. Biletele se vor vinde DOAR la case, după programul menționat mai sus și în limita a 4 (patru)/ persoană. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, avem rugămintea să vă procurați biletele din timp și să ajungeți la stadion cu cel puțin 30 de minute înainte de startul jocului.

În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF din data de 26 -07-2019 în care a fost sancționat clubul FC DINAMO cu interzicerea accesului galeriei/grupurilor de suporteri la cinci meciuri disputate în deplasare, clubul AFC CHINDIA TÂRGOVIȘTE a decis, conform hotărârii luate de Comisia de Disciplină, ca sectorul destinat oaspeților să fie închis pe toată durata manifestării sportive.

⛔️Suporterilor cu însemnele clubului FC DINAMO nu li se va permite accesul pe stadion” -comunicat site AFC Chindia.

85
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments