AcasăStiriCand te crezi cel mai bun sau cand crezi ca toata lumea...

Cand te crezi cel mai bun sau cand crezi ca toata lumea ”iti da copy-paste”

M-am gandit mult daca sa scriu aceste rinduri. Astazi, pe un site din Dambovita, a aparut o…. stire, in care un site era acuzat ca…fura rezultate! Poate nu ne-am fi simtit lezati, daca un ziarist de la site-ul respectiv nu ne acuza direct, pe facebook, in urma cu ceva vreme! Suntem in 2017, iar mijloacele moderne iti permite sa afli rezultatele etapei in 5-10 minute.

Astazi, fotbaljudetean.info a fost la partida Atletic Fieni-Vointa Piersinari, meci de unde vom prezenta imgini si declaratii. Acolo, impreuna cu fotoreporterul Andrei Delureanu, de fata fiind brigada de arbitri si jucatorii de la Fieni, am facut rost de rezultate in… 5 minute! Oricum, am pus rezultatele dupa site-ul respectiv, noi fiind la interviuri in urma cu ceva vreme. Dupa cateva minute, site-ul respectiv a …luat foc!

Nu este prima data cand suntem acuzati de …furt. In data de 14  mai 2017, un redactor de la site-ul respectiv m-a acuzat public ca… i-am furat rezultatele! Ce nu a verificat redactorul respectiv a fost ora cand au fost pus rezultatele. Ora 15: 49-site-ul respectiv, fotbaljudetean.info a pus rezultatele la….14:23 !!!!! Oare cine le-a copiat?! Nu am scris pe site cum au facut-o ei cand au gresit, ci doar pe facebook, postare pe care o publicam aici. Redactorul respectiv si-a cerut scuze in privat, dar nu public. Nu am dat importanta, pana astazi, cand am fost acuzati din nou.

De la inceputul acestui tur de campionat, site-ul nostru a prezentat rezultatele de la Onoare inaintea celuilalt site, pe urma au aparut si la ei. Nu puteam si noi sa-i acuzam ca le-au furat de la noi?! Nu am facut-o, desi puteam. Site-ul respectiv publica informatii numai din birou, nu de pe teren ca fotbaljudetean.info! Informatii gen ”ne-au trimis prietenii nostri” sunt de multe ori eronate, daca nu sunt verificate.

Fotbaljudetean.info publica rezumate video de la meciuri, interviuri, partide integrale de fotbal, vineri am transmis chiar si un meci LIVE, cu comentariu live, ceea ce nu se intampla pe site-ul respectiv. Am transmis finala Cupei Romaniei, faza judeteana, partida Dentas Tartasesti-Petrolul Ploiesti, Gloria Cornesti-Flacara Moreni sau meciul vedetelor dintre CLM Targoviste si Dinamo Old Boys. Ziaristii de la site-ul respectiv  stau doar in birou. Nu i-am vazut niciodata la un meci de fotbal. Acest site a prezentat mai multe informatii false, culese ”de la prietenii nostri”.

  • Informatia ca Aurica Badea a fost lovit de Florin Letu a fost total eronata, fapt recunoscut de Aurel Badea. Noi am prezntat IMAGINI VIDEO de la meciul respectiv. Ei nu au fost la meci, s-au bazat ”pe surse”, care s-au dovedit a fi false, fara a recunoaste ca au gresit.

  • Cupa Secerisului. Tot pe acel site s-au scris ca subsemnatul ar fi arbitrat finala din acel an, informatie trimisa de ”prietenii nostri de la Visina” Informatie falsa, eu eram in tribuna si filmam meciul cu un cameraman… Desi i-am adus la cunostinta unui ziarist de la site-ul respectiv ca nu am arbitrat eu, informatia a ramas pe site, desi i-am trimis o poza de la fata locului. Ar mai fi exemple, dar ma opresc aici.

  • Fotbaljudetean.info culege informatii de la fata locului, prezentand imagini si poze de la meciuri. Ca sa faci acest lucru ar trebui sa ai si aparatura necesara, ceea ce la celalalt site se pare ca nu exista. Noi nu ”cerem sa sustineti proiectul nostru”, sau ”reclama ta aici pentru…lei”. Prezentam stiri si informatii ca un hobby, nu ca ar fi o meserie.

  • Ziaristii de la site-ul respectiv nu au nicio reclama platita, ca si noi dealtfel, cu exceptia celor de la google adsense, deci nu inteleg de ce atata rautate. De altfel, la ei este o practica sa acuze. In urma cu cativa ani, i-au acuzat pe cei de la sportdambovitean.ro de acelasi lucru. Cu un ziarist de la site-ul respectiv ne ”cunoastem” foarte bine, stie el la ce ma refer, noi fiind impreuna la mai multe meciuri, dar din posturi diferite. Apreciez munca lor, dar nu ar strica sa verifice anumite lucruri. Asa cum nici ei nu au publicat numele site-ului nostru, si noi vom face acelasi lucru. Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici. Sper sa nu mai fie nevoie sa scriem astfel de ”articole”, dar nu ne place sa ramanem ”datori”. In rest, sa auzim numai de bine!

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments