Acasă Stiri Bradul Moroeni prinde ultima treaptă a podiumului

Bradul Moroeni prinde ultima treaptă a podiumului

5Locul 3 din primul eșalon fotbalistic al județului revine în acest sezon Bradului Moroeni, echipa din nordul județului reușind un sezon foarte bun în care s-a bătut de la egal la egal cu Aninoasa sau Moreni.

Bradul s-a întărit în sezonul ce tocmai a trecut, evoluțiile lui Cristian ”Mite” Constantin sau ale fundașului central Tudose (fost la Urban Titu) fiind esențiale pentru ascensiunea echipei.

După 32 de etape, trăgând linie, Moroeniul adunând 22 de victorii, 3 remize și 7 înfrângeri, putem spune că este mai mult de cât și-ar fi propus oficialii echipei.

Mite & co. au avut și rol de ”arbitru” în lupta pentru promovare, meciul de la Aninoasa fiind probabil cel mai frumos din întreaga stagiune. 2-0 au condus ”albaștrii” însă Aninoasa a revenit senzațional și a câștigat în prelungiri 3-2.

Trebuie să menționăm evoluția bună a nordicilor și în Cupa României, acolo unde s-au oprit în sferturi fiind învinsă extrem de greu de viitoarea finalistă, FCM Târgoviște.

Bradul a avut al 4-lea atac al seriei, înscriind de 90 de ori (aprox. 3 goluri pe meci) și a 3-a apărare cu doar 34 de goluri primite. Una peste alta, echipa a arătat bine, a jucat un fotbal frumos și a câștigat respectul multor echipe în acest sezon. Așteptăm să vedem dacă Bradul Moroeni o să evolueze cel puțin la fel de bine în noul sezon sau, de ce nu, să se bată cu șanse la promovarea în C!

- Advertisment -

Most Popular

Infrângere rușinoasă pentru ”lupi”. Flacăra Moreni, ”potcovită” zdravăn de modesta Petrolul

Flacara Moreni a suferit o infrangere rusinoasa in etapa de astazi a Ligii a treia. Echipa antrenata de Gabi Paraschiv a cedat surprinzator la...

FC Pucioasa, invinsă la Alexandria. Flacara Moreni joacă astăzi la Potcoava

FC Pucioasa a fost invnsa ieri la Alexandria cu 2-1, golul echipei antrenate de Nicu Croitoru fiind marcat de Eduard Badoiu in minutul 15....

Răzvan Burleanu vine in această seară la Târgoviște. De ce vine președintele FRF

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, vine in aceasta seara la Targoviste! Motivul vizitei presedintelui FRF este reprezentat de inaugurarea terenului sintetic din imediata vecinătate a...

Flacăra Moreni, aproape de promovarea in Liga a 2-a. Gabi Parscahiv: ”Avem cea mai echipă din serie”

Flacara Moreni are un inceput aproape perfect in seria a sasea a Ligii a 3-a, fiind neinvinsa dupa disputarea a sapte etape. ”Lupii” antrenati...

Recent Comments